Izoly pişmanlığı

Bu abimiz kendini biraz zeki sanıyor.

Çocuklara bilişim dersinde işlemci neslini anlatsalar böyle sorun olmayacak aslında. Sadece bunu anlatsalar da yeter, birkaç yıla markaların hiçbiri hayatta kalamaz.

Hocam bilişim dersinde bunu anlatmaları saçma olur. Sadece bu tür yerlerin reklamını yapmayacaklar, ürün satışını en aza indirmeye çalışacaklar ve bilgisayar alacak kişilere bu marka alınmaz diyecekler.

Scratch öğretmekten daha iyidir bence. Görüşünüze saygı duyuyorum, ancak gerçekleri anlatmakta da bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Klasik Vatan çalışanı. Sadece sistem toplamayı biliyor diye 90K abonesi var. 1 tane bile düzgün sistem topladığını görmedim. Nedense son videosu hariç önerdiği parçalara laf eden de görmedim. Hatta İzoly videosu bile 3K like almış .

Donanım ünitesi koyup işlemci, ekran kartı, RAM gibi bileşenleri kısaca anlatsalar, çok güzel olur. Tabi kalkıp işlemcinin tüm detayını anlatmalarını beklemiyorum ama en azından kafalarında bir bilgi oluşur. Bak şimdi bir ekran kartı üretip 30GB VRAM koysam ooo süper deyip alacak birçok kişi tanıyorum . İşte böyle durumlar olmaması açısından bilişim/bilgisayar derslerinde bunlar anlatılmalı .

Aynen bunun gibi bir şey yapılsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…