İzoly rezilliği

• Konuyu başlatan Hasan Tanrıverdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.803
Arkadaşlar bugün sahibinden'de bilgisayarlara bakıyordum piyasa nasıl diye, sonra bir sistem gördüm. Sistem buydu: İzoly M705 İ7-2620M 16GB 240SSD 500GB RADEON RX 560 4GB 22" Fiyatı
İzoly kazığı yine bu adamlar, pislik yaratıklar insanları kazıklamaktan zevk alıyorlar, 700 Tl'lik sistemi bilgisayardan anlamayan insanlara pahalıya i7 var deyip satıyorlar. İzoly neden böyle?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu size armağan ediyorum. İyi kanser olmalar.

Kardeşim sen ne anlarsın sistemden? Bu işi Durboks ve Bizoliy bizim için üstleniyor. Intel Core işlemci kullanıyorlar hemde bu fiyata!

Düşük maliyetli oyun canavarı en i7-860 RTX2080Ti ne darboğazı (!). Darboğaz olmaz ev havaya uçabilir. GTX 1050Ti ve oyun canavarı? Turbox ile troll videolar hatiç bir video izleyince IQ düzeyim -999' a düşüyor.
A kişisi: i7 var oğlum fosil olsak da dayanır.

2 Saat Sonra

Ev: BOOOOOOM!

Arkadaşlar bugün Sahibinden'de bilgisayarlara bakıyordum piyasa nasıl diye, sonra bir sistem gördüm. Sistem buydu: İzoly M705 İ7-2620M 16GB 240SSD 500GB RADEON RX 560 4GB 22" Fiyatı
İzoly kazığı yine bu adamlar, pislik yaratıklar insanları kazıklamaktan zevk alıyorlar, 700 TL'lik sistemi bilgisayardan anlamayan insanlara pahalıya i7 var deyip satıyorlar. İzoly neden böyle?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu size armağan ediyorum. İyi kanser olmalar.

Komik başka diyecek bir şey yok elimde bir sahibinden ilanı var adam arabayı sıfır fiyatının 4 kat üstüne yazmış ciddi ciddi açıklamada yapmış araştırmazsan kazığı yersin.

Piyasayı bilmediğim zamanlar bunu alacaktım araştırmam sonrası bunun çöp olduğunu öğrenip o fiyata 1650s li sistem toplandığını gördüm.

Yazık yemin ederim. İşte serbest piyasanın kötü yanlarından biri bu. Bu bilgisayar on lira etmez şu hallere bak ya.

İzoly neden böyle diye sormak saçma, bariz belli çünkü. Keriz silkelemek için. i7 deyince sanki 10. nesil i7 vereceklermiş gibi geliyor ama 1. nesil çıkıyor haliyle.

Bunu deyip susuyorum. 😂
1621673842645.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı