Izoly savunan bir video

O bitse bile aileler başlar dostum birinin kafasını ezsen diğeri çıkar bazı aileler hala marka al diye tutturuyor çocuklarına.
Zaten özellikle belirttim "halkımız" diye. Bizim halkımızda maalesef araştırma, öğrenme, bilgi sahibi olmayı isteme yok. Bir ismi varmı? var. Ucuz mu? ucuz. Tamam al gitsin. 2 sene sonra da çocuk ağlasın bozuldu ya da oyun açılmıyor diye. Bu konuda ailelerin alma olayını çocuklara bırakması, çocuklarında 18 yaşına gelmeden almaması, en az 1 sene araştırma yapması lazım. Aksi halde bu tür olaylarla daha çok karşılaşırız maalesef. Bu markalar biter başkaları gelir halkı dolandırmaya devam.
 
Izoly nedir ilk kez duyuyorum da ben bugün şunu gördüm.


Screenshot_9.png
 
Ya sanki biliyorsunuz siz PC toplamayı. Kullanmadan nasıl bileceksiniz yahu? Sanki 20 yıldır bilgisayar işiyle uğraşıyorsunuz! Atom Bilişim kendisini bu alanda kanıtlamıştır. Paranız yetmiyor tabii kıskanıyorsunuz. Yerli firma bir kere onlar. Bölücülük yapmak yerine neden sahip çıkmıyorsunuz birader? Adamlar Anakart, SSD, RAM, PSU, Kasa üretiyor, i7 kullanıyor ve en önemlisi FPS rekorları kırıyor. Nankörsünüz hepiniz. Bazı insanlar ekonomik sebeplerden bu güzelim markayı seçiyor siz hâlâ laf atıyorsunuz. İnsanların parasıyla nasıl dalga geçersiniz?
Bu tarz videolara gelen yorum tipleri yukarıda bulunuyor.
Ek bilgi: Hiper galatik efsane güç Atom bilişim Turbox PSU adında Atom bombaları üretir. GTX 1050, Turbox H55 ve i3 530 ile birleşmesi tehlikleli sonuçlar doğurabilir.
 
Çocuğun teki. Yaşından dolayı küçümsediğimden değil ama yorumlardaki yazma tarzı bile hissettiriyor. Kendi aklına güvenip araştırmak yerine YT'den gördüğü "bir" videoya inanan insanlar var hala. Bırakın alsınlar bu tarz insanlar bir zahmet.
Tamam alsınlar ama sonra buraya gelip bilgisayarım havaya uçtu oyun açmıyor diye ağlamasınlar.
 
Izoly nedir ilk kez duyuyorum da ben bugün şunu gördüm.


Eki Görüntüle 574462
Bırak yahu yalancının teki. Ha alamaz mıyım dersen o FPS değerlerini alırsın. Yaklaşık 100 adet config yükleyip oyunu pixel pixel oynarsın o ayrı konu hocam.
 
Izoly nedir ilk kez duyuyorum da ben bugün şunu gördüm.


Eki Görüntüle 574462

Hocam gülüyorum sadece gülüyorum. FPS başka şekilde bakmış ya da aldığın için pişman ve diğerleri pişman etmek istiyor olabilir. PUBG 78FPS ilginç çok ilginç hocam.
 
Evet arkadaşlar bugün öylesine PC araştırıyordum ve bu videoyu buldum ve aşırı güldüm siz de izleyin ve yorumunuzu yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu an gözlerimi kısmış ekrana bakarak ve hiç bir şeye anlam veremeyerek yorumları okuyorum. Allah videodaki kardeşimize akıl fikir versin.
 
Izoly nedir ilk kez duyuyorum da ben bugün şunu gördüm.


Eki Görüntüle 574462
"obs ile yayin yapcaklar çok iyi Bir şekilde kasmadan cekersiniz. " bu cümleye aşırı güldüm zaten az fps alıyor birde yayın yaptığında ne olucağı düşünemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı