Bir sistemde ne kadar çok RAM o kadar çok performans demek olmuyor.
Yeni aldıysanız iade edin lütfen. O fiyata R5 4500.
Tamam karne hediyesi anladıkta o fiyata üzücü yani.
Hocam 4 ay oldu zaten
Peki hocam link atar mısınız?
Bir sistemde ne kadar çok RAM o kadar çok performans demek olmuyor.
Yeni aldıysanız iade edin lütfen. O fiyata R5 4500.
Tamam karne hediyesi anladıkta o fiyata üzücü yani.
Hocam 4 ay oldu zaten
Peki hocam link atar mısınız?
Geçmiş olsun hocam boşa para vermişsiniz bu kasaya...Hocam ortalama 5000₺ istiyor ama bu fiyatla olacağını sanmıyorum
GAMELİNE Rx60 Ultra Ryzen 5 4500 32gb Ram 1tb Ssd Rtx3060 12gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benim kullandığım kasa bu ve gayet memnunum
BigGameX I5-3470 16gb Ram 512gb Ssd 1tb Hdd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - TrendyolO fiyata 32 GB ram,3060 Ti ve 5600'lü sistem toplanabilirdi diyeyim gerisini sen düşün. İade edebiliyorsan iade et yeni konu aç sistem önerisinde bulunalım.
Kazık o bütçede ikinci ele yönelmek daha mantıklı.BigGameX I5-3470 16gb Ram 512gb Ssd 1tb Hdd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Peki hocam bu sisteme ne dersiniz acaba?
Ya hocam 7000 TL'ye 3470 atmaya devam ediyorsunuz. Olmaz o sisteme APU dizin daha iyi.BigGameX I5-3470 16gb Ram 512gb Ssd 1tb Hdd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Peki hocam bu sisteme ne dersiniz acaba?
Hocam benim arkadaşım ikinci ele pek güvenmez, genellikle dediğim gibi iş için ve CS 1.6 ,GTA san Andreas,belki GTA 5 ve ets2 gibi oyunlar oynarKazık o bütçede ikinci ele yönelmek daha mantıklı.
Attığın sistemler sence sıfır mı?Hocam benim arkadaşım ikinci ele pek güvenmez, genellikle dediğim gibi iş için ve CS 1.6, GTA San Andreas, belki GTA 5 ve ETS 2 gibi oyunlar oynar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.