İnanın ne desem yalan olur hocamAttığın sistemler sence sıfır mı?
Eki Görüntüle 1761143
İnanın ne desem yalan olur hocamAttığın sistemler sence sıfır mı?
Eki Görüntüle 1761143
O sistemler ikinci el parçalar birleştirilerek oluşturuluyor. Ayrıca sahte bir şey bile gelebiliyor. Tecrübeyle sabit.İnanın ne desem yalan olur hocam![]()
O sistemler ikinci el parçalar birleştirilerek oluşturuluyor. Ayrıca sahte bir şey bile gelebiliyor. Tecrübeyle sabit.
Ayrıca 8K'ya APU toplanır bundan 5 kat güçlü
Ki pek markaya güvenmedimZeiron Rx44 I5-3470 16gb 1tb Hdd+240gb Ssd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoca Online alışveriş sitesinde en çok satın alınan PC ise budur buna ne dersiniz hocam acaba?
Neden ısrar ediyorsun ki ? O paraya apu toplarsın bir güzel.Zeiron Rx44 I5-3470 16gb 1tb Hdd+240gb Ssd Gt730 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoca Online alışveriş sitesinde en çok satın alınan PC ise budur buna ne dersiniz hocam acaba?
Ki pek markaya güvenmedim
Neden ısrar ediyorsun ki? O paraya APU toplarsın bir güzel.
Ayrı konu açın. Ayrıca konuyu trollediğinizi düşünüyorum.Hocam benim arkadaşım inatçı![]()
Neden?Hocam benim arkadaşım inatçı![]()
Ayrı konu açın. Ayrıca konuyu trollediğinizi düşünüyorum.
Almayın aldırmayın böyle sistemleri. Arkadaşa da diret almamayı. 8K'ya toplayacağın APU bilgisayar, bunun harici ekran kartını silip süpürüyor. Benzer bir sistemden APU sisteme geçtim. Tecrübeyle sabit.Troll için bu konuyu açmadım hocam.
Arkadaşıma yardımcı olmak için size danışmak istedim ama pek ne dediysem yana değil dediğim gibi fazla inatçı
Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim hocam
Yediğim kazığı zaten biliyorsunuzondan emin olmak istiyorum.
Almayın aldırmayın böyle sistemleri. Arkadaşa da diret almamayı. 8K'ya toplayacağın APU bilgisayar, bunun harici ekran kartını silip süpürüyor. Benzer bir sistemden APU sisteme geçtim. Tecrübeyle sabit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.