Izoly T240 Liquid cooler 240mm ARGB ve Rampage X Core uyumu

Brokutum

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, kasam Rampage X Core. Izoly T240 Liquid cooler 240mm ARGB ışlemci sıvı soğutma sistemi takabilir miyim ve fanları nasıl hızlandırırım? İşlemcim Intel i5 3470, anakartım H61, ekran kartım GeForce GT730.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlarınızın hızını BIOS'dan ayarlayabilirsiniz sıvı soğutma için daha iyi markalar seçiniz.

Hayır hocam Rampage, Izoly, Turbox vb. markalara bulaşmayın bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Sanırsam 600TL gibi bir bütçeniz var o bütçeye iyi sıvı soğutma bulamazsınız minimum önerim SilverStone PF240'tır 900TL'dir ve kaliteli bir sıvı soğutma. Bütçenizi arttırabilir veya üst seviye bir hava soğutma alabilirsiniz.

Hayır hocam Rampage, Izoly, Turbox vb. markalara bulaşmayın bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Sanırsam 600TL gibi bir bütçeniz var o bütçeye iyi sıvı soğutma bulamazsınız minimum önerim SilverStone PF240'tır 900TL'dir ve kaliteli bir sıvı soğutma. Bütçenizi arttırabilir veya üst seviye bir hava soğutma alabilirsiniz.

Tamam çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı