Izoly T240 alınır mı?

Şöyle özetleyeyim belli bir bütçe belirlemedim indirimden vs. uygun fiyata 240mm soğutucu bulmaya çalışıyorum (ileriye dönüklük için). ZoomFlow 240X Snow 240mm PWM ARGB Sıvı Soğutucu alınır mı? - Technopat Sosyal bu konumda sorduğum soğutucu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Başarılı bir hava soğutma alın daha iyi. Hem de bu kadar yüksek meblağlara çıkmamış olursunuz ama bütçeniz 900 TL'ye bile çıkabiliyorsa zaten artık kaliteli ve bilinen markaları düşünmek gerekir.

İşlemcim R5 3600
Anakart olarak da ileriye dönük olması adına indirimden MSI B550 GAMING Plus aldım 1300 TL'ye. (Işlemciyi de bir indirimden 1200'e almıştım.)

İşlemcim R5 3600
Anakart olarak da ileriye dönük olması adına indirimden MSI B550 GAMING Plus aldım 1300 TL'ye. (Işlemciyi de bir indirimden 1200'e almıştım.)
Ben size kasanızı da belirtin demiştim. Hava ya da sıvı soğutma uygunluğu açısından önemli.

Başarılı bir hava soğutma alın daha iyi. Hem de bu kadar yüksek meblağlara çıkmamış olursunuz ama bütçeniz 900 TL'ye bile çıkabiliyorsa zaten artık kaliteli ve bilinen markaları düşünmek gerekir.

Hocam ilk tercihim hava soğutmadı ancak bundan Bit sonraki işlemcimde de rahatca kullanayım düşüncesi ile 240mm radyatörlere yöneldim.
Ben size kasanızı da belirtin demiştim. Hava ya da sıvı soğutma uygunluğu açısından önemli.

Kasamın modeline şu an bakamayacağım ama on panele 360 üste 240mm radyatör desteği var.

Izoly işlemci soğutucusu ile Snowman M.200 aynı ürün (hava). Belki yine Snowman markalı bir ürüne etiket yapıştırmışlardır sıvı soğutma için de.

Çin'de merdiven altında üretilip etiket basıldıktan sonra hepsi çöp oluyor.

Bunu bir konuda belirttiğimde bir arkadaş bana marka bilgin yok keşke biraz araştırsan gibi bir hitapda bulunmuştu. Bazı arkadaşlar bir kanal incelediği için anında kaliteli bir ürünmüş gibi savunup kollamaya başladı belki ondandır. Yukarıda önerilen Arctic Freezer E34'ü almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı