Aynen öyle.Hiç değilse çöpçüler sevinir.![]()
Başarılı bir hava soğutma alın daha iyi. Hem de bu kadar yüksek meblağlara çıkmamış olursunuz ama bütçeniz 900 TL'ye bile çıkabiliyorsa zaten artık kaliteli ve bilinen markaları düşünmek gerekir.Şöyle özetleyeyim belli bir bütçe belirlemedim indirimden vs. uygun fiyata 240mm soğutucu bulmaya çalışıyorum (ileriye dönüklük için). ZoomFlow 240X Snow 240mm PWM ARGB Sıvı Soğutucu alınır mı? - Technopat Sosyal bu konumda sorduğum soğutucu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Ben size kasanızı da belirtin demiştim. Hava ya da sıvı soğutma uygunluğu açısından önemli.İşlemcim R5 3600
Anakart olarak da ileriye dönük olması adına indirimden MSI B550 GAMING Plus aldım 1300 TL'ye. (Işlemciyi de bir indirimden 1200'e almıştım.)
Başarılı bir hava soğutma alın daha iyi. Hem de bu kadar yüksek meblağlara çıkmamış olursunuz ama bütçeniz 900 TL'ye bile çıkabiliyorsa zaten artık kaliteli ve bilinen markaları düşünmek gerekir.
Ben size kasanızı da belirtin demiştim. Hava ya da sıvı soğutma uygunluğu açısından önemli.
Izoly işlemci soğutucusu ile Snowman M.200 aynı ürün (hava). Belki yine Snowman markalı bir ürüne etiket yapıştırmışlardır sıvı soğutma için de.
Çin'de merdiven altında üretilip etiket basıldıktan sonra hepsi çöp oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.