İnceleme Izoly, Turbox ve Dragos markaları neden alınmaz?

Ekran kartı: Ekran kartlarının çok ısındığı söylenemez ama çok eski ekran kartları üretiyorlar malzeme kalitesi ise tartışılır. Çok da iyi olduğu söylenemez ofis işlerinde kullanılır.

Anakartlar: Ekran kartlarına benzer performanstalar eski anakartlar pahalı satılıyor.

Monitörler: Dragos monitörler bizzat kullandım idare eder dışı sert plastikten yapılıyor. Çok ısındığı söylenilmez ama çok fazla ışık sızması mevcut.(Izoly hariç)

PSU'lar (C4): Kesinlikle alınmaz malzeme kalitesi çok dandik. Her an patlayabilir bildiğiniz C4'ten farkı yok.

SSD: SSD'ler konusunda pek emin değilim genelde hızlı oluyorlar ama zamanla yavaşlarlar. HDD'ye dönebilir malzeme kalitesi kötü.

Kasalar: Bu konuda Dragos'un geliştiğini düşünüyorum 2023 yıllarında kasa üretme işine yoğunlaştılar hava akışı iyi malzeme kalitesi iyi ön yargılı davranmayın araştırıp bakabilirsiniz.

Kasalarını alabilirsiniz, ama diğer ürünlerini önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MidI0ck hocam bu yazıyı tanıdığınıza atabilirsiniz.

Ya tek olay o değil aldığı sistemin işlemcisi i3 2120 ve diyoduki benim arkadaşım gta 5 felan akıcı bir şekilde oynuyor diyordu ve galiba oyun için aldı.
Bide artı olarak konuyu 800 tl lik bir soğutucu i3 2120 ye yetermiş diye açmıştı kullandığı işlemci 80 tl

Bide artı olarak konuyu 800 tl lik bir soğutucu i3 2120 ye yetermiş diye açmıştı kullandığı işlemci 80 tl

Ben de 5700x için dark x123 fazla mı diye düşünüyordum

Bende Izoly var ama HDD ve SSD yükseltmeyi planlıyorum ve Izoly'de Windows 11 indirebiliyorum ben memnunum eski bile olsa yeniside alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…