Turbox ve Izoly N12X PC neden alınmaz onu anlattım.
Çünkü Izoly sponsorları hala boş boş bu PC çok iyi super diye video yüklettiriyor insanlar yorumlarda ne zaman stok gelir vs diyorlar onun için çektim.
Çünkü Izoly sponsorları hala boş boş bu PC çok iyi super diye video yüklettiriyor insanlar yorumlarda ne zaman stok gelir vs diyorlar onun için çektim.
Çünkü çok eski işlemcileri kullanıyor ve kullandıkları RAM'ler de ekran kartı da kötü ayrıca o özelliklere koydukları fiyat resmen kazık resmen dolandırıcılık o yüzden alınmaması gerek.
Aslına bakarsanız bütçe dostu bilgisayarlar, yani i7 750 koyuyorlar gtx 750ti koyuyorlar 1500-2000'den satıyorlar kâr bazını da ele alırsak. Alınmaz tabii ki ama bana hiç absürt gelmiyor.
-Üretimde olmayan 2. nesil, 3.nesil işlemciler.
-Sadece bilgisayarı çalıştıracak ekran kartları.
-Kalitesiz ürünler.
-Çabuk bozulabilecek daha bir sürü 2. el parça kullanımı.
Daha sayayım mı ?
Aslına bakarsanız bütçe dostu bilgisayarlar, yani i7 750 Koyuyorlar GTX 750 Ti koyuyorlar 1500-2000'den satıyorlar kâr bazını da ele alırsak. Alınmaz tabii ki ama bana hiç absürt gelmiyor.
Ayrıca RX 580 Ryzen 1200 sistem koymuş darboğaz oluyor biliyoruz diyor utanmadan herif YouTube'da şaka gibiler gerçekten ya bir de yorumlarına bakın almayı düşünen çok var ben ona yanarım.