Turbox ve Izoly N12X PC neden alınmaz onu anlattım.
Çünkü Izoly sponsorları hala boş boş bu PC çok iyi super diye video yüklettiriyor insanlar yorumlarda ne zaman stok gelir vs diyorlar onun için çektim.
Bana kalırsa video olmamış. Video başlığı bile yanlış. Parantez içinde "DETAYLI" yazıyor ama ben videonun detaylı bir yanını göremedim. Sadece parçaların eski olduğundan bahsedilip alınmaz denilmiş. :/
Yok hocam, özür dilerim üzdüysem. Demek istediğim şuydu "İzoly gibi bir bilgisayar markası incelemesi için çok da kafaya takılmayacak şeyler, sonuçta bilgisayar kötü." biraz yanlış ifade ettim, üzgünüm.
Yok hocam, özür dilerim üzdüysem. Demek istediğim şuydu "Izoly gibi bir bilgisayar markası incelemesi için çok da kafaya takılmayacak şeyler, sonuçta bilgisayar kötü." Biraz yanlış ifade ettim, üzgünüm.
Evet haklısınız ama gece aklıma takıldı hala çocuklar yazıyorlar bu PC'yi falan alacağım diye bende onlara üzülüp bu videoyu çekme kararı aldım amatörüm kusuruma bakmayın söylemem gereken yerleri bazı yerlerde doğru söyleyemedim bir de çocuklar çok ayrıntı takmazlar diye son çekişimde biraz daha az ayrıntıya girdim ondan biraz böyle bir video oldu.
Evet haklısınız ama gece aklıma takıldı hala çocuklar yazıyorlar bu PC'yi falan alacağım diye bende onlara üzülüp bu videoyu çekme kararı aldım amatörüm kusuruma bakmayın söylemem gereken yerleri bazı yerlerde doğru söyleyemedim bir de çocuklar çok ayrıntı takmazlar diye son çekişimde biraz daha az ayrıntıya girdim ondan biraz böyle bir video oldu.