Izoly video için dava edecekti

TheDoctorBW

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Izoly neden alınmaz adlı video çektim. Izoly yetkililerinden birisi videoyu kaldırmamı yoksa dava açacaklarını belirttiler. Videoda herhangi bir hakaret yok Izoly'nin yaptığı dolandırıcılığı anlattım. Çıkmamış oyunu oynatan PC'ler falan önermişlerdi. Ben direkt videoyu sildim uğraşmamak için yoksa davayı sürdürürdüm ama çok uzun sürüyor bu tarz mahkemeler. Sizce yaptığım doğru mu? Veya kendilerine 2. el parçalar dolandırıcılıktan dava açsam kazanır mıyım?

Arkadaşlar ben Izoly neden alınmaz adlı video çektim. Izoly yetkililerinden birisi videoyu kaldırmamı yoksa dava açacaklarını belirttiler. Videoda herhangi bir hakaret yok Izoly'nin yaptığı dolandırıcılığı anlattım. Çıkmamış oyunu oynatan PC'ler falan önermişlerdi. Ben direkt videoyu sildim uğraşmamak için yoksa davayı sürdürürdüm ama çok uzun sürüyor bu tarz mahkemeler. Sizce yaptığım doğru mu? Veya kendilerine 2. el parçalar dolandırıcılıktan dava açsam kazanır mıyım?

2. el kullandığını kanıtlayabileceğini düşünmüyorum.

Markayı kötüleme suçu. O oyunun sistem gereksinimlerine göre önermişlerdir muhtemelen. Ve dolandırıcılık olarak geçmiyor bu. i7 yazıyor ve i7 gönderiyorlar ama 1. nesil.

Hayır RX 550 var sorduğum PC'de Cyberpunk ve Crysis 4 kaldırır dediler evet Crysis 4. Videosunu çektiğim sıra Cyberpunk sistem özellikleri belli değildi.

Merhaba.
Marka adını kötülediğiniz için dava açıyoruz tarzında bir cümle kullanılmamış sadece KVKK (kişisel verilerin korunması kanunu) ihlali söz konusu, konuştuğunuz kişinin izni olmadan paylaşmanız suç teşkil ediyor. Youtube konu ile ilgili şikayette bulunup video kaldırabilirdik ancak biz yayınlayan arkadaşımızın üyeliğiyle ilgili bir problem olmaması için size ulaştık. Öznur Hanım Cyberpunk 2077 konusunda bilgi sahibi olmadığı için Recep Bey'den rica etmiş. Recep Bey, Steam üzerinden minimum sistem gereksinimlerine bakarak tarafınıza bilgi vermiş.

Merhaba.
Marka adını kötülediğiniz için dava açıyoruz tarzında bir cümle kullanılmamış sadece KVKK(kişisel verilerin korunması kanunu) ihlali söz konusu, konuştuğunuz kişinin izni olmadan paylaşmanız suç teşkil ediyor. Youtube konu ile ilgili şikayette bulunup video kaldırabilirdik ancak biz yayınlayan arkadaşımızın üyeliğiyle ilgili bir problem olmaması için size ulaştık. Öznur hanım Cyberpunk 2077 konusunda bilgi sahibi olmadığı için Recep Bey'den rica etmiş. Recep Bey, Steam üzerinden minimum sistem gereksinimlerine bakarak tarafınıza bilgi vermiş.
Doğruları tüküren birisine dava açmaya kalkışmanız ne kadar normal?

Youtube konu ile ilgili şikayette bulunup video kaldırabilirdik ancak biz yayınlayan arkadaşımızın üyeliğiyle ilgili bir problem olmaması için size ulaştık.
11, 10, 9, 8 yıllık işlemci ve anakart modellerini satmaya vicdanınız el veriyor mu?

Resmi hesap olduğunuza dair ispatınız nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı