Malzemelerimi toplarken 2014'ten kalma bir J1 ace buldum. Odin ile TWRP atıp Custom ROM kurmaya calıştım. Bütün Custom ROM'ları denedim. Hepsi Samsung Galaxy J1 Ace ekraninda kalıyor. Çözüm önerisi olan varsa yanıt verebilir mi?
Hangi ROM'ları kurdunuz?Malzemelerimi toplarken 2014'ten kalma bir J1 ace buldum. Odin ile TWRP atıp Custom ROM kurmaya calıştım. Bütün Custom ROM'ları denedim. Hepsi Samsung Galaxy J1 Ace ekraninda kalıyor. Çözüm önerisi olan varsa yanıt verebilir mi?
Pixel experience, horoid, color os, cyanogenmod ve yeni lineage osHangi ROM'ları kurdunuz?
Pixel experience, horoid, color os, cyanogenmod ve yeni lineage os
ROM'un logosu bile mi gelmiyor? Sadece Samsung J1 yazısı mı var?Color OS dışında hepsini XDA forumdan aldim.
Evet bootloop oluyor. Logo bile gelmiyor.ROM'un logosu bile mi gelmiyor? Sadece Samsung J1 yazısı mı var?
Stock ROM flashlayınca çalışıyor mu?Evet bootloop oluyor. Logo bile gelmiyor.
Evet @815867 hocamStock ROM flashlayınca çalışıyor mu?
Yani ROM'un logosunun bile gelmemesi garip. GApps kurmadan deneyin birde. LineageOS Android 7.1 olan.Evet @815867 hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.