J2 açılışta Samsung yazısında takılma

melisasu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz? Sabahtan beri bu problemle uğraşıyorum ve sırf bunun için üye oldum. Telefonumun şarjı bitti ve tekrar açmak istediğimde Samsung yazısının iki harfi görünüyor ve takılıyordu. Ardından internette önerilen çözüm önerilerini uyguladım resetledim. Sonrasında Samsung yazısı geldi açılacak sandım ama bu sefer de Samsung yazısında takılıp duruyor. Neden böyledir? Başka çözüm yolu yok mu?

Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz? Sabahtan beri bu problemle uğraşıyorum ve sırf bunun için üye oldum. Telefonumun şarjı bitti ve tekrar açmak istediğimde Samsung yazısının iki harfi görünüyor ve takılıyordu. Ardından internette önerilen çözüm önerilerini uyguladım resetledim. Sonrasında Samsung yazısı geldi açılacak sandım ama bu sefer de Samsung yazısında takılıp duruyor. Neden böyledir? Başka çözüm yolu yok mu?
Format at geçer.

Anakartta sıkıntı çıkmış olabilir ya da yazılımsal olarak tekrar ROM atmanız gerekebilir.
Teşekkür ederim cevabınız için. Anakartta sıkıntı çıkmasının sebebi nedir ki acaba? Sadece şarj cihazımda temassızlık vardı bununla ilgisi olabilir mi? Sabah telefonumun şarjı bittikten sonra açılmaz oldu. Keşke şarj bitmeden taksaymışım :(

Hocam aynı telefon bende var fakat şarjı bitince öyle oluyor şarjda açmayı deneyin.Ya da ROM.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evet şarjı bitmişti gerçekten ama ilk kez başıma geldi bu olay. Format attım şarjdayken açtım yine olmadı. Siz romla mı düzeltmiştiniz? Bilgileriniz gitti mi peki
bu konuda biraz telaşlıyım eksik yapıldığında sıkıntılar olur mu
ROM çözüm olabilir sanırım. Atmak ister misiniz? Biraz araştırıp cevabınızı verin. :)
Evet ama yapamazsam diye endişeleniyorum.
@melisasu
Temassızlıktan dolayı olabilir, şarj aldığınızdan emin misiniz? Ayrıca dolu ve başka bir batarya ile deneyebilir misiniz?
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şarjının bitmesini deneyip farklı bir şarj aletiyle de deneyeceğim sanırım.
verilerim gider mi peki? whatsap mesajlarım otomatik yedeklemede değildi en son kasımda yedeklemiştim. wp mesajlarımı kurtarabilir miyim önemli belgelerim vardı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı