TWRP'yi güç bela yükledim, hafiza kartında AOSP extended ROM var. Gapps da var. Sırayla ROM ve gapps flashlayacaktım ama ROM yüklenirken 7 tane hata oluşmuş failed yazıyor. Nasıl çözerim?
TWRP'yi güç bela yükledim, hafiza kartında AOSP extended ROM var. Gapps da var. Sırayla ROM ve gapps flashlayacaktım ama ROM yüklenirken 7 tane hata oluşmuş failed yazıyor. Nasıl çözerim?
Merhaba, Birçok kişi ROM kurarken elbet bu hata ile karşılaşmıştır. ERROR 7 :/ Bunun çözümü ise basit. Dosyaları klasöre çıkartın. META-INF>com>google>android klasöre çıkarttıktan sonra bu dosya yoluna gidin. updater-script bu dosyayı notepad++ yardımı ile açın. Kırmızı ile çizmiş olduğum kısmı...
Merhaba, Birçok kişi ROM kurarken elbet bu hata ile karşılaşmıştır. ERROR 7 :/ Bunun çözümü ise basit. Dosyaları klasöre çıkartın. META-INF>com>google>android klasöre çıkarttıktan sonra bu dosya yoluna gidin. updater-script bu dosyayı notepad++ yardımı ile açın. Kırmızı ile çizmiş olduğum kısmı...
Bu sorunu bende yaşıyordum. TWRP'yi güncelle bir de custom romu doğru indirdiğinden emin ol ya da kesin çalıştığına emin olduğun, farklı bir romu kur eğer oluyorsa rom da hata vardır.
Komple sil tekrar yükle yap hafızayı. Android 6 sürümünü at ve TWRP 3.3.1.0 sürümünü yükle. Aynı telefona sahibim ve sürüm yükseltirken bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor. Ayrıyeten geliştirici seçeneklerinden OEM kildini ve USB hata ayıklamayı açmayı unutma. Ayrıyeten o hata ROM ile telefon sürümü uyuşmadığında oluyor. Başıma geldi.
Oem kilidi falan en son açıktı ama wipe yaptım artık telefona erişimim yok. Ben en iyisi android 6.0.1 stock romu geri kurayım, bana en başta önerilen dosya ve twrp sürümüyle devam edeyim.
Hocam bu işlemi yaparak romu kurdum, hemen ardından gapps da kurup reboot ettim. şuan telefon samsung yazısından sonra set warranty bit: kernel yazısı gösterip siyah ekran veriyor. Bu durumda ne yapılabilir? TWRP açılıyor hala.
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...