J5 Pro’da PUBG Mobile oynanır mı?

Xiaomi ürünleri ithalatçı garantisine sahip ülkemizde.
Xiaomi powerbank dışında hiçbir ürününü beğenmiyorum. General Mobile markasının gelişmiş hali diyebiliriz telefonları için.
Kullandığım Xiaomi ürünlerini saymakla bitmez. Galaxy S7 kullanıyordum firmam vermişti sıfır olarak şirket telefonumdu kısacası, işten ayrılınca Mi 5 aldım kendime. Arasında fark tabii ki vardı ama 1150TL'ye aldığım telefonla 2500TL'ye (Samsung Türkiye garantili değil) telefon arasında 2 kattan fazla fiyat farkı var yani fark olmasa Samsung satış yapamaz :D Neyse konuya dönecek olursak 3 4 yıldır bir çok Xiaomi ürünü satın aldım ve halada her birini sorunsuz ve büyük bir mutlulukla kullanıyorum. Siz beğenmiyorsunuz diye çok iyi ürünleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Zaten 2017 yılında %87 büyümeyle en çok satılan 4. mobil üretici markası olmayı başardılar. 5 yıl sonraki durumlarını tahmin bile edemiyorum.

Xiaomi ürünleri ithalatçı garantisine sahip ülkemizde.
Xiaomi powerbank dışında hiçbir ürününü beğenmiyorum. General Mobile markasının gelişmiş hali diyebiliriz telefonları için.
Denemeden yapılan en kötü yorum olabilir. 1300 ₺'ye J7 Prime satın aldım 1 ay sonra telefonu sattım. 1550₺'ye Xiaomi Mi Note 3 satın aldım. Eskiden en düşük ayarlarda bazen oyun kasarken, şimdi oyunun bana verdiği en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum. Aradaki 200₺ farkı vermeye kıyamayan ya da garanti yok vs. diyen insanlar biraz daha araştırsın. Ürün delta garantili olarak elinize ulaşıyor. Herhangi bir sorunda direk ilgileniyorlar.
Sorunuza gelince, ufak kasmalar yaşıyor arkadaşım. Aynı telefona sahip. Denemekten bir şey kaybetmezsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı