J5 Telefona root attıktan sonra yavaşladı

Lineage OS istemezsen pc odin yardımı ile stock rom kurabilirsin ama telefon modelini bilmen lazım. Mesela benimki j5nlte bunun yanında j5lte gibi varyasyonlar var.
Hocam eğer bu hatadan kurtulabilirsem dediğim gibi konunun başından beri bunun için uğraşıyoruz.
Sizin dediğiniz sistemi kurmayı deneyeceğim. TWRP kullanarak kurarım daha kolay olur diye düşünüyorum. Install'dan sistemi silmeden kurarsam sıkıntı olur mu? yoksa silerek mi kurayım?

model j5f

Hocam eğer bu hatan kurtulabilirsem dediğim gibi konunun başından beri bunun için uğraşıyoruz.
Sizin dediğiniz sistemi kurmayı deneyeceğim. TWRP kullanarak kurarım daha kolay olur diye düşünüyorum. Install'dan sistemi silmeden kurarsam sıkıntı olur mu? yoksa silerek mi kurayım?
Silmeden kurarsan çakışmalar olabilir. Önemli dosyaları al (fotoğraf VS.)sonra full wipe at.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210308-172759_Ayarlar.png
    Screenshot_20210308-172759_Ayarlar.png
    134,3 KB · Görüntüleme: 47
Silmeden kurarsan çakışmalar olabilir. Önemli dosyaları al (fotoğraf VS.)sonra full wipe at.
USB yardımıyla fotoğrafları aldım. Kişiler'i nasıl yedekleyebilirim acaba? TWRP kısmından yedeklesem sonra sistemi silip kurduktan sonra tekrar Geri yükle kısmından yükleyebilir miyim?

USB yardımıyla fotoğrafları aldım. Kişiler'i nasıl yedekleyebilirim acaba? TWRP kısmından yedeklesem sonra sistemi silip kurduktan sonra tekrar Geri yükle kısmından yükleyebilir miyim?
Google kullanıcaksan google kaydet. Otomatik olarak düşer ben öyle kullanıyorum. Ayrıca öyle bir şey yok j5 içinden kişileri dışarı aktar demen lazım.

Google kullanıcaksan google kaydet. Otomatik olarak düşer ben öyle kullanıyorum. Ayrıca öyle bir şey yok j5 içinden kişileri dışarı aktar demen lazım.
Kanka şimdi işte geri yükle yaptım systemi sildikten sonra. Umarım telefon hata vermeden açılır. sist arayüzü durduruldu hatası almasam o dediğini yapıcam.

%99 da kaldı geri yükleme... hala bekliyorum.

Kanka şimdi işte geri yükle yaptım System'i sildikten sonra. Umarım telefon hata vermeden açılır. Sist arayüzü durduruldu hatası almasam o dediğini yapacağım.

%99 da kaldı geri yükleme... Hala bekliyorum.

En stabil şekilde çalışması için bahsettiğim şekilde sistem içerisinde kullanmadığınız telefonu şişiren uygulamaları temizleyip orijinal olan ROM'u kullanın. Custom ROM'lar belirli bir süre sonra sorun çıkarıyor. Wipe yaparken System'i seçtiyseniz cihaz açılmaz. İsterseniz orijinal yazılım atalım birlikte cihaza.

En stabil şekilde çalışması için bahsettiğim şekilde sistem içerisinde kullanmadığınız telefonu şişiren uygulamaları temizleyip orijinal olan ROM'u kullanın. Custom ROM'lar belirli bir süre sonra sorun çıkarıyor. Wipe yaparken System'i seçtiyseniz cihaz açılmaz. İsterseniz orijinal yazılım atalım birlikte cihaza.
Dostum stok rom nasıl yükleyeceğim? Geri yükle kısmındayım hala telefonu açabilsem her şey çok güzel olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı