J7 Core telefonun depolaması doluyor

ASD2

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Samsung Galaxy J7 Core var. Bu telefona play together adlı bir oyunu yüklemek istiyorum. Fakat Play Store'dan yükleyemediğim için APK olarak yüklemek zorunda kalıyorum ve her güncellemede silip tekrar APK ile yüklüyorum. APKPure sitesinden indiriyorum. Şimdiye kadar hep XAPK olarak yüklenmişti fakat bugün APK olarak yüklendi. Tamam dedim tıkladım uygulama yüklensin diye. Dosyaların ayrıştırılmasında sorun oldu dedi. Arkasından birkaç kez daha denedim ve ardından telefonda nedenini anlayamadığım bir doluluk oluştu. Telefon doluluğu %100'e ulaştı. Tüm fotoğraf ve videolar da SD kartta olduğundan aktaracak fotoğraf da yoktu. Dosyalara da baktım ama play together adlı oyuna dair sadece APK dosyası vardı. Onu sildim fakat pek bir fayda etmedi. Telefonu boşaltmak için mecburen 3 tane uygulama sildim ve doluluğu %93'e indirdim. Bu doluluğun nedeni ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ve eğer biliyorsanız APK yüklerken ne sıkıntısı oluşmuş ve nasıl düzelir anlatabilir misiniz? Telefonda fotoğraf, video gibi şeyler olmadığı halde telefon nasıl bu kadar dolu olabilir?

20220802_144240.jpg

Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirilen klasöründe hiçbir şey yok. Tüm eski apk'ları zaten silmiştim. Şuan telefon doluyor uyarısı geliyor, ben ardından bir oyun siliyorum. Bir süre sonra bakıyorum yine doluyor uyarısı geliyor, yine oyun siliyorum. Böyle nereye kadar gider bilemiyorum. Bu gidişle hiç oyunum kalmayacak. Nolur yardım edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı