J7 Prime "Could not do normal boot invalid length!" hatası

O zaman cihazda sorun var.
ne yapabilirim? download menuden direk kendini restartlıyor şimdide

Sadece ap ye at.
haftada 1 format atıyordum bundan kaynaklı emmc arızası olmuş olabilir mi? bataryası 4 5 saat götürüyordu.

O zaman cihazda sorun var.
hocam telefoncuya götürdüm z3x ile denedi olmadı pit dosyası gerek dedi bende teelfonu bırakmadım yarın tekrar götürüp bırakacağım 100tl gayet uygun odin ile cihaz zarar görmüşmüdür? zaten fail hatası yedim.

Son düzenleme:
Z3X ile zor zaten Odin üzerinden yapıyor onu.
hocam egoist telefonculardan nefret ediyorum baştan bir yardımcı olsanız çok sevinirim zaten 100tl çekti benim için para bile değil bu, ama cahil adamlarla laf dalaşına girmek istemem baştan bir rom yada pit dosyası önerirseniz sevinirim odin kullandığım içinde odin yapmıştır falan dedi dediğim gibi önerirseniz sevinirim.

Hocam egoist telefonculardan nefret ediyorum baştan bir yardımcı olsanız çok sevinirim zaten 100TL çekti benim için para bile değil bu, ama cahil adamlarla laf dalaşına girmek istemem baştan bir ROM'ya da pit dosyası önerirseniz sevinirim Odin kullandığım içinde Odin yapmıştır falan dedi dediğim gibi önerirseniz sevinirim.

Zaten pıt dosyasını denedik. Biz orada csc in içersindeki dosya pıt dosyası zaten.

Okuduğum bir yerde NAND entegresinde bir hata ortaya çıkarsa yazılım atılmaya çalışıldığı an yazılım silinirmiş sizin hatada bununla alakalı sanırım cihaz artık tuğla hocam artık yeni telefonlara bakmanız daha makul olur.

Bir de bu J7 serisinde bir kronik sorun SoC'tan dolayı anakart değişimi yapılmadıkça sorun giderilemez ve bu cihazın anakart değişimi ortalama 1000-1400 civarı bunun yerine dediğim gibi yeni telefon bakın.

Okuduğum bir yerde NAND entegresinde bir hata ortaya çıkarsa yazılım atılmaya çalışıldığı an yazılım silinirmiş sizin hatada bununla alakalı sanırım cihaz artık tuğla hocam artık yeni telefonlara bakmanız daha makul olur.

Bir de bu J7 serisinde bir kronik sorun SoC'tan dolayı anakart değişimi yapılmadıkça sorun giderilemez ve bu cihazın anakart değişimi ortalama 1000-1400 civarı bunun yerine dediğim gibi yeni telefon bakın.
telefon kullanmıyorum hocam bozulduğundan beri zaten kapanıp açılma sorunu vardı son 6 aydır, kısmet olursa s23fe alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı