Custom ROM J7 Prime Custom ROM nasıl atılır?

naunau27

Femtopat
Daha fazla  
ROM atmak için YouTube'dan bir video buldum. Exynos7870 diye bir şeyler indirdim bir de Android 10 pico ARM64 indirdim bir tane daha 621 yazan bir şey daha indirdim galiba. Dosyalar tamamda bu ROM'u nasıl atacağım ve adamın dili değişik bir şey Endonezya tarafından galiba anlamıyorum ama dosyaları indirdim. Nasıl yapılcağını da videoda göstermedi.

Screenshot_20240604-191014_ZArchiver.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cihaz için internete TWRP J7 Prime yazın ve TWRP'nin sitesinden en yüksekte sonu. Tar ile biten dosyayı indirin. Sonra geliştirici menüsünden OEM kilidini açın. Sonra telefonu kapatıp ses kısma+Home tuşu+ Power tuşuna basılı tutun uyarı gelecek ses açma tuşına basın sonra Odin üzerinden AP kısmından indirdiğiniz dosyayı açın sonra start deyin eğer telefonu görmez ise driverları yükleyin internetten. Sonra TWRP'yi yükledikten sonra ses açma+Home+Power tuşına basılı tutun set warranty bit: Recovery yazısını görene kadar.

Ondan sonra telefondaki dosyaları yedeklediyseniz temizle bölümünden her şeyi silin sonra ilk olarak crdroidandroid le olan ZIP'i yükle bölümünden yükleyin sonra Exynos7870 ile olan ZIP'i ve en sonda da open GApps ile olan ZIP'i yükleyin sonra temizleden wipe yapın sonra reboot yapın ve hazır. Telefon artık Android 10.ama bazı yerlerde takılabilir çünkü bınlar stabil değil.

Umarım yardımcı olmuştur.

Son düzenleme:
Öncelikle cihaz için internete TWRP J7 Prime yazın ve TWRP'nin sitesinden en yüksekte sonu. Tar ile biten dosyayı indirin. Sonra geliştirici menüsünden OEM kilidini açın. Sonra telefonu kapatıp ses kısma+Home tuşu+ Power tuşuna basılı tutun uyarı gelecek ses açma tuşına basın sonra Odin üzerinden AP kısmından indirdiğiniz dosyayı açın sonra start deyin eğer telefonu görmez ise driverları yükleyin internetten. Sonra TWRP'yi yükledikten sonra ses açma+Home+Power tuşına basılı tutun set warrant bit: Recovery yazısını görene kadar.

Ondan sonra telefondaki dosyaları yedeklediyseniz temizle bölümünden her şeyi silin sonra ilk olarak crdroidandroid le olan ZIP'i yükle bölümünden yükleyin sonra Exynos7870 ile olan ZIP'i ve en sonda da open GApps ile olan ZIP'i yükleyin sonra temizleden wipe yapın sonra reboot yapın ve hazır.

Kiral şimdi ben tam anlamıyorum ilk kez yapacağım konunun maymunuyum rica etsem bana ınstagramdan dan nasıl indirip tam yapacağımı anlatsaniz olur mu şimdi ben belki bir şeyi falan yanlış yaparım tel bozulur. Bide hocam buraya youtube linki atabiliyormuyuz?

Öncelikle cihaz için internete TWRP J7 Prime yazın ve TWRP'nin sitesinden en yüksekte sonu. Tar ile biten dosyayı indirin. Sonra geliştirici menüsünden OEM kilidini açın. Sonra telefonu kapatıp ses kısma+Home tuşu+ Power tuşuna basılı tutun uyarı gelecek ses açma tuşına basın sonra Odin üzerinden AP kısmından indirdiğiniz dosyayı açın sonra start deyin eğer telefonu görmez ise driverları yükleyin internetten. Sonra TWRP'yi yükledikten sonra ses açma+Home+Power tuşına basılı tutun set warranty bit: Recovery yazısını görene kadar.

Ondan sonra telefondaki dosyaları yedeklediyseniz temizle bölümünden her şeyi silin sonra ilk olarak crdroidandroid le olan ZIP'i yükle bölümünden yükleyin sonra Exynos7870 ile olan ZIP'i ve en sonda da open GApps ile olan ZIP'i yükleyin sonra temizleden wipe yapın sonra reboot yapın ve hazır. Telefon artık Android 10.ama bazı yerlerde takılabilir çünkü bınlar stabil değil.

Screenshot_20240605-003246_Chrome.jpg
Screenshot_20240605-003246_Chrome.jpg
Sonu tar ile biten yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı