J7 Prime durduruldu hatası

Kalopsy

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Telefonda Google'ye Gmail vs giriş yapamıyorum, durduruldu hatası veriyor. 2 gündür böyle bugün de internet olmasına rağmen Instagram, WhatsApp vb. yüklenmiyor. Telefonu sıfırlamak istedim, Samsung hizmetler hata verdi dedi, ne yaptıysam olmadı. Neden böyle oldu, bilmiyorum en son deli yağmurlu bir havada telefonu çantamın arkasına koymuştum, ondan mı böyle oldu bilmiyorum. Herhangi bir virüs vb. tarattım çeşitli antivirüslerden ama bulunmadı. Yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun zamanında bende de olmuştu galiba kronik format atmayı deneyebilirsiniz ama bütün bilgileriniz gider ama sorun çözülür.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım sanki virüs varmış gibi bazı uygulamalara giriliyor bazılarında da durduruldu hatası veriyor. Üstelik sistem güncel olduğu halde. Ben hiç uğraşmayıp format atınca düzelmişti. Format atmayınca da kendi kendine de düzelebiliyor bazen.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım sanki virüs varmış gibi bazı uygulamalara giriliyor bazılarında da durduruldu hatası veriyor. Üstelik sistem güncel olduğu halde. Ben hiç uğraşmayıp format atınca düzelmişti. Format atmayınca da kendi kendine de düzelebiliyor bazen.

Bende de olmuştu sadece Google uygulamalarında.

Bu konularda pek bilgili değilim ama bende aynı telefonu kullanırken bir takım sıkıntılar yaşamıştım ve Stock ROM flashlayarak sorunumu çözmüştüm. Denemeye değer bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı