Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildin mi? Ben garantiye götürdüm anca tft ekrandan dolayı olduğunu samsung kullanıcılarının buna bir türlü alişamadığını, kabullenemediğini belirttiler.Arkadaslar 1 hafta önceye kadar J7 prime almak istiyordum. Telefonu görmeye gittiğimde bana ekranlarının sıkıntı olduğunu ve ekrana biraz hızlı basıldığında ekranın etrafında farklı renkler oluşuyor bulutlar çıkıyor. Kullananlarda da aynı sıkıntı var mı yoksa sadece onda mı vardı bu problem ayrıca 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz başka telefonlar neler fiyat performans olarak?
Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildin mi? Ben garantiye götürdüm anca tft ekranden dolayı olduğunu samsung kullanıcılarının buna bir türlü alişamadığını kabullenemediğini belirttiler.
Benimki de aynı yerde siyah ve beyaz arka planlarda daha çok belli oluyor. Garantiye gittiğimde tftden kaynaklandığını söylediler. Samsung kullanıcılarının bunu kabullenemediğini belirttiler. Garantiye versem bile aynı şekilde geri yollanacağını söylediler.Merhabalar
Eki Görüntüle 247134 Eki Görüntüle 247135 Eki Görüntüle 247136 iki tane telefon aldım J7 prime kutusunda biri eşime biri babama farklı yerlerden farklı zamanlarda (iki hafta ara ile ) ben ve babam farklı şehirlerde yaşıyoruz kılıf ve koruyucu cam ile kullanıldı ikiside .. fakat geçen ziyarete gittiğimde babamın telefonunda bu işaretli yerde bu beyazlamayı farkettim. eşiminkini de kontrol ettiğimdede aynı yerde bu beyazlama var. ilk aldığımda yok idi. Elektrik elektronik müh. olduğum için daha önce bu tip sorunları görmüştüm. aşırı ısınan bir componentin oluşturduğu basınç ve sıcaklık deformasyonu bu. sizlerinde böyle sorunu varmı zira bu bir üretim hatası bunu hata degil bu diyerekte geçiştiremezler. eğerki benden başkalarınında başına gelmiş ise gerekli şekilde itiraz edip geregini yaptırmak adına başvuruda bulunacagım.