J7 prime ekran sorunu

Arkadaslar 1 hafta önceye kadar J7 prime almak istiyordum. Telefonu görmeye gittiğimde bana ekranlarının sıkıntı olduğunu ve ekrana biraz hızlı basıldığında ekranın etrafında farklı renkler oluşuyor bulutlar çıkıyor. Kullananlarda da aynı sıkıntı var mı yoksa sadece onda mı vardı bu problem ayrıca 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz başka telefonlar neler fiyat performans olarak?
Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildin mi? Ben garantiye götürdüm anca tft ekrandan dolayı olduğunu samsung kullanıcılarının buna bir türlü alişamadığını, kabullenemediğini belirttiler.

Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildin mi? Ben garantiye götürdüm anca tft ekranden dolayı olduğunu samsung kullanıcılarının buna bir türlü alişamadığını kabullenemediğini belirttiler.
Merhabalar

Eki Görüntüle 247134 Eki Görüntüle 247135 Eki Görüntüle 247136 iki tane telefon aldım J7 prime kutusunda biri eşime biri babama farklı yerlerden farklı zamanlarda (iki hafta ara ile ) ben ve babam farklı şehirlerde yaşıyoruz kılıf ve koruyucu cam ile kullanıldı ikiside .. fakat geçen ziyarete gittiğimde babamın telefonunda bu işaretli yerde bu beyazlamayı farkettim. eşiminkini de kontrol ettiğimdede aynı yerde bu beyazlama var. ilk aldığımda yok idi. Elektrik elektronik müh. olduğum için daha önce bu tip sorunları görmüştüm. aşırı ısınan bir componentin oluşturduğu basınç ve sıcaklık deformasyonu bu. sizlerinde böyle sorunu varmı zira bu bir üretim hatası bunu hata degil bu diyerekte geçiştiremezler. eğerki benden başkalarınında başına gelmiş ise gerekli şekilde itiraz edip geregini yaptırmak adına başvuruda bulunacagım.
Benimki de aynı yerde siyah ve beyaz arka planlarda daha çok belli oluyor. Garantiye gittiğimde tftden kaynaklandığını söylediler. Samsung kullanıcılarının bunu kabullenemediğini belirttiler. Garantiye versem bile aynı şekilde geri yollanacağını söylediler.

Dosya Ekleri

• IMG_20170712_202915.jpg
    IMG_20170712_202915.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 281
bu kabul meselesi degilki. ürünü satarken burada böyle bir beyazlık var alıyormusun demediler. tamamen saçmalık. ek resim gönderdiğin iyi olmuş demekki sendede var aynı sorun.

Arkadaşlar bendede aynı nokta oldu beyaz ekranda ve parlak olduğunda dikkatimi çekiyordu
Ve telefonu aldığım ilk günden beri iğrenç bir hatayla karşılaştım:Telefonun usb girişinin yanında kürdan ucu kadar bir hasar var ve bu beni üzdü ayrıca telefonu fabrika ayarına döndürdüm fakat giriş yapamadım bu nedenle garantiye göndereceğim
inşallah yenisi gelir

Merhabalar

Eki Görüntüle 247134Eki Görüntüle 247135Eki Görüntüle 247136 iki tane telefon aldım J7 prime kutusunda biri eşime biri babama farklı yerlerden farklı zamanlarda (iki hafta ara ile ) ben ve babam farklı şehirlerde yaşıyoruz kılıf ve koruyucu cam ile kullanıldı ikiside .. fakat geçen ziyarete gittiğimde babamın telefonunda bu işaretli yerde bu beyazlamayı farkettim. eşiminkini de kontrol ettiğimdede aynı yerde bu beyazlama var. ilk aldığımda yok idi. Elektrik elektronik müh. olduğum için daha önce bu tip sorunları görmüştüm. aşırı ısınan bir componentin oluşturduğu basınç ve sıcaklık deformasyonu bu. sizlerinde böyle sorunu varmı zira bu bir üretim hatası bunu hata degil bu diyerekte geçiştiremezler. eğerki benden başkalarınında başına gelmiş ise gerekli şekilde itiraz edip geregini yaptırmak adına başvuruda bulunacagım.

dostum aynı sorun bende de var. ayrıca ekrana basınca dalgalanma oluyor. bugün servise gönderdim. sizin sorun yaklaşık bir sene önce başınıza gelmiş. şuan son durum nedir?

Yaklaşık 3 aydır düzgün şekilde fazla ısınmasına izin vermeden kullanıyorum. Ekran koruyucum yok, 4 defa yere düştü ve sadece ufak bir çizik var. Ekranda bastırınca bir şeyler oluyor fakat siz kullanırken bastırarak kullanmıyorsunuz değil mi ? Alacaklara tavsiyemdir. Ancak bütçelerini uygun hale getirebilirlerse Mi Note 3 öneririm.

dostum aynı sorun bende de var. ayrıca ekrana basınca dalgalanma oluyor. bugün servise gönderdim. sizin sorun yaklaşık bir sene önce başınıza gelmiş. şuan son durum nedir?

sakaryadan ve istanbuldan almıştım iki telefon ikisindede aynı sorun vardı. istanbulda servise gönderdigimde 3 günde yaptılar pilinde sorun var dediler ve pili degiştirdiler.. düzeldi, sorunsuz gayet güzel çalışıyormuş.. bu cihazların sanırım orjinal pili şişiyormuş ..

sakaryada ise 30 gün durdu serviste yedek telefonda yoktu artık hanım al dedi bunlar birşey yapamaycaklar.. aynende öyle oldu yapmamışlar. hatta üstünde ekran koruyucusu vardı adamlar onuda çıkartmışlar.. hanımda ona güvenerek çantasına koyuyor telefonu ve ekranı çatlıyor anahtara vurup. özetle şu an hem o nokta hem ekran camının çatlagı mevcut..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı