J7 Prime G610F root nasıl kaldırılır?

SuperSU varsa ayarlarda en altta UnSU seçeneği var, Magisk ise hatırlamıyorum, onun da ayarlarında olabilir.

SuperSU varsa ayarlarda en altta unsu seçeneği var, Magisk ise hatırlamıyorum, onun da ayarlarında olabilir.

Bir ara rootlu yazılım kurmuştum Android 9.0 Magisk ile rootlamış yapımcısı.
Magisk'i kaldır vardı en başta ana ekranda Root Checker uygulaması rootlu cihaz diyordu.
Kaldır dedim Root Checker rootsuz dedi ama Doping Hafıza kullanıyorum o Magisk'i kaldır demeden önce de kaldırınca da rootlu cihazda çalışmaz hatası vermişti.

Magisk mi? SuperSU mu?

Cihazım daha rootlu değil rootlayacağım sorunlar olur mu diye sormuştum.

Magisk'i kaldır vardı en başta ana ekranda Root Checker uygulaması rootlu cihaz diyordu.
Kaldır dedim Root Checker rootsuz dedi ama Doping Hafıza kullanıyorum o Magisk'i kaldır demeden önce de kaldırınca da rootlu cihazda çalışmaz hatası vermişti.
Doping Hafıza'nın verilerini silip sonra da uygulamayı silin ve root dosyası kalıntılarını da elle temizleyin.

Cihazım daha rootlu değil rootlayacağım sorunlar olur mu diye sormuştum.

Magiskhide kullanarak hem rootlu hem Doping Hafıza'lı kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı