J7 Prime (SM-G610F) Custom ROM nasıl atılır?

Bu cihazı aktif olarak kullanıyorum ve kesinlike Pixel veya AOSP tabanlı bir Custom ROM kurmayın. Performansı rezalet oluyor telefonun. OneUI tabanlı bir Custom ROM kurmanız daha iyi olur.

Bu ROM'a göz atabilirsiniz. Ben de bunu kullanıyorum. Performansı gayet iyi.

@Umut Nas biraz deneyimim var. 2 telefona ROM atmayı denemiştim S7 Edge olan yanlış adımlarımdan dolayı brick olmuştu. Yapılabilir birşey ama o sırada telefonun güç tuşu bozuldu. Diğeri Grand Prime olanda ROM'u kurmuştum ama stabil değildi. Telefon uygulaması çalışmıyordu. Stock ROM'a dönüncede "...process.acore yanıt vermeyi durdurdu" hatası veriyordu ve telefonu kullanamıyordum. J7 Prime'de bu hatayı alır mıyım?

Bu cihazı aktif olarak kullanıyorum ve kesinlike Pixel veya AOSP tabanlı bir Custom ROM kurmayın. Performansı rezalet oluyor telefonun. OneUI tabanlı bir Custom ROM kurmanız daha iyi olur.

Bu ROM'a göz atabilirsiniz. Ben de bunu kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
3. parti uygulamalarda kamera bugu varmış. Instagram'da kamera çalışır mı?

3. parti uygulamalarda kamera bugu varmış. Instagram'da kamera çalışır mı?

Bende çalışıyor. Bir problem yok. WhatsApp görüntülü sohbette kamera biraz tuhaf duruyor sadece. O da dert edilecek bir şey değil benim için.

@Umut Nas. Custom ROM kurmak sarjın biraz daha hızlı bitmesi demek bence ama daha iyi bilene sormak lazım.
Custom ROM kurmak şarjın daha hızlı bitmesi demek değildir. Kurduğun ROM göre değişiklik gösterir. Mesela AOSP veya LOS ROM kurarsan hem performansında hem batarya kullanımında gözle görülür bir iyileştirme görürsün fakat LOS veya AOSP özelleştiren takımların ROM dosyalarını kurarsan( Mesela RR veya bootleggers) batarya performansında düşüş görebilirsin çünkü genelde performansı arttırmak için işlemciye OC yapıyorlar. Onun haricinde port ROM dosyaları bence en iyi seçeneklerden biri. Cihazla uyumlu ve stabil çalışıyorlar genelde. J5 2015 cihazımda SEP 7 kurulu ve harika çalışıyor.

Custom ROM kurmak şarjın daha hızlı bitmesi demek değildir. Kurduğun ROM göre değişiklik gösterir. Mesela AOSP veya LOS ROM kurarsan hem performansında hem batarya kullanımında gözle görülür bir iyileştirme görürsün fakat LOS veya AOSP özelleştiren takımların ROM dosyalarını kurarsan( Mesela RR veya bootleggers) batarya performansında düşüş görebilirsin çünkü genelde performansı arttırmak için işlemciye OC yapıyorlar. Onun haricinde port ROM dosyaları bence en iyi seçeneklerden biri. Cihazla uyumlu ve stabil çalışıyorlar genelde. J5 2015 cihazımda SEP 7 kurulu ve harika çalışıyor.
Pixel kurma bataryanı emer.
Bunu anlatmaya çalışıyorum sizin de dedikleriniz mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı