O ihtimali bilmiyorum. ROM kaynaklı yapıyor Stock sürüme dönünce yine çalışabilme olasılığı var. @fakedesinger beğenmedim diyorsun da 2016 yılında çıkmış cihazın bataryası değişmediyse bu mümkün.Şimdi bizimkide uçmasın?
O ihtimali bilmiyorum. ROM kaynaklı yapıyor Stock sürüme dönünce yine çalışabilme olasılığı var. @fakedesinger beğenmedim diyorsun da 2016 yılında çıkmış cihazın bataryası değişmediyse bu mümkün.Şimdi bizimkide uçmasın?

forum.xda-developers.com

forum.xda-developers.com
				Tamamen sans isi hocam.J7 Prime'de bu hatayı alır mıyım?
3. parti uygulamalarda kamera bugu varmış. Instagram'da kamera çalışır mı?Bu cihazı aktif olarak kullanıyorum ve kesinlike Pixel veya AOSP tabanlı bir Custom ROM kurmayın. Performansı rezalet oluyor telefonun. OneUI tabanlı bir Custom ROM kurmanız daha iyi olur.
Bu ROM'a göz atabilirsiniz. Ben de bunu kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
[ROM] [9] LightROM v1.0 For G610X
Welcome to LightROM v1.0 for G610X Before you get started.... I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please do some research if you have any concerns about...forum.xda-developers.com
3. parti uygulamalarda kamera bugu varmış. Instagram'da kamera çalışır mı?
Custom ROM kurmak şarjın daha hızlı bitmesi demek değildir. Kurduğun ROM göre değişiklik gösterir. Mesela AOSP veya LOS ROM kurarsan hem performansında hem batarya kullanımında gözle görülür bir iyileştirme görürsün fakat LOS veya AOSP özelleştiren takımların ROM dosyalarını kurarsan( Mesela RR veya bootleggers) batarya performansında düşüş görebilirsin çünkü genelde performansı arttırmak için işlemciye OC yapıyorlar. Onun haricinde port ROM dosyaları bence en iyi seçeneklerden biri. Cihazla uyumlu ve stabil çalışıyorlar genelde. J5 2015 cihazımda SEP 7 kurulu ve harika çalışıyor.@Umut Nas. Custom ROM kurmak sarjın biraz daha hızlı bitmesi demek bence ama daha iyi bilene sormak lazım.
Whatsapp önemli değil. Arama gibi basit özellikler çalışıyorsa kurmayı deneyelim. Olmadı yarın deneriz.Bende çalışıyor. Bir problem yok. WhatsApp görüntülü sohbette kamera biraz tuhaf duruyor sadece. O da dert edilecek bir şey değil benim için.
Custom ROM kurmak şarjın daha hızlı bitmesi demek değildir. Kurduğun ROM göre değişiklik gösterir. Mesela AOSP veya LOS ROM kurarsan hem performansında hem batarya kullanımında gözle görülür bir iyileştirme görürsün fakat LOS veya AOSP özelleştiren takımların ROM dosyalarını kurarsan( Mesela RR veya bootleggers) batarya performansında düşüş görebilirsin çünkü genelde performansı arttırmak için işlemciye OC yapıyorlar. Onun haricinde port ROM dosyaları bence en iyi seçeneklerden biri. Cihazla uyumlu ve stabil çalışıyorlar genelde. J5 2015 cihazımda SEP 7 kurulu ve harika çalışıyor.
Bunu anlatmaya çalışıyorum sizin de dedikleriniz mantıklı.Pixel kurma bataryanı emer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.