J7 Prime SM-G610F ile download modu açıldığında Odin moduna geçmiyor

nexus_far

Decapat
Daha fazla  
SAMSUNG J7 Prime SM-G610F

Merhabalar,

Cihazımın download moduna girmesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Normalde cihazı download moduna almak için ses açma tuşuna basıyorum, ancak bu tuşlar çalışmasına rağmen "Downloading" ekranı görünmüyor. Ekranda sadece "Warning" yazılı bir ekran kalıyor. Bu problem, telefona OrangeFox ROM'u yükledikten sonra ortaya çıktı. Bugün stock ROM'u kurmayı denediğimde, download moduna giremediğimi fark ettim.

Sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözebileceğimi öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

SAMSUNG J7 Prime SM-G610F

Merhabalar,

Cihazımın download moduna girmesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Normalde cihazı download moduna almak için ses açma tuşuna basıyorum, ancak bu tuşlar çalışmasına rağmen "Downloading" ekranı görünmüyor. Ekranda sadece "Warning" yazılı bir ekran kalıyor. Bu problem, telefona OrangeFox ROM'u yükledikten sonra ortaya çıktı. Bugün stock ROM'u kurmayı denediğimde, download moduna giremediğimi fark ettim.

Sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözebileceğimi öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam bataryayı fazla sök tak yaptınız mı ondan da olabiliyor bazen bende j700f vardı batarya fazla sök tak yaptım telefon brick oldu. Ama download moda giriyordu hard brick olmamıştı

Hocam bataryayı fazla sök tak yaptınız mı ondan da olabiliyor bazen bende j700f vardı batarya fazla sök tak yaptım telefon brick oldu. Ama download moda giriyordu hard brick olmamıştı
Hocam warning yazısına gelince ses açma tuşuna basın veya kabloyu kontrol edin

Hocam bataryayı fazla sök tak yaptınız mı ondan da olabiliyor bazen bende J700F vardı batarya fazla sök tak yaptım telefon brick oldu. Ama download moda giriyordu hard brick olmamıştı.

Hocam warning yazısına gelince ses açma tuşuna basın veya kabloyu kontrol ed.

Hocam dikkatli okursanız tepki vermiyor cihaz ama ses açma tuşu çalışyor bir de batarya sökülmüyor illa içi açılması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı