Jabra 85H almaya değer mi?


O kulaklık hakkında bilgi sahibi değilim maalesef ki. KZ bana göre kaliteli olmaya çalışıp olamayan markalardan.
Hocam vallaha bu kulaklığı övüp durdu çevremdekiler. Ben de onlara güvenerek kulaklığı satın aldım fiyatı da nispeten uygundu. Ama dener denemez verdiği ses hoşuma gitmedi, yapay bir sesi var sanki bilmiyorum. Vokal sesi ön plana çıkarıyor, müzik arkada kalabiliyor. Bu Çin işi kulaklıklardan sıkıldım biraz artık dener denemez bu Çin kulaklığı demeye başladım. Biraz önce bahsettiğiniz Anker, Sennheiser kulaklıklarda bu durum var mıdır diye tereddüt etmiyor değilim, son zamanlarda Anker markası da ön plana çıkmaya başladı hatta eskisi kadar çevremde Sennheiser kulaklık tavsiyesi veren görmüyorum. Önerebileceğiniz kulaklık tavsiyesi varsa alabilirim kulakiçi olursa iyi olabilir ama kulaküstü de düşünürüm.
 
Hocam vallaha bu kulaklığı övüp durdu çevremdekiler. Ben de onlara güvenerek kulaklığı satın aldım fiyatı da nispeten uygundu. Ama dener denemez verdiği ses hoşuma gitmedi, yapay bir sesi var sanki bilmiyorum. Vokal sesi ön plana çıkarıyor, müzik arkada kalabiliyor. Bu Çin işi kulaklıklardan sıkıldım biraz artık dener denemez bu Çin kulaklığı demeye başladım. Biraz önce bahsettiğiniz Anker, Sennheiser kulaklıklarda bu durum var mıdır diye tereddüt etmiyor değilim, son zamanlarda Anker markası da ön plana çıkmaya başladı hatta eskisi kadar çevremde Sennheiser kulaklık tavsiyesi veren görmüyorum. Önerebileceğiniz kulaklık tavsiyesi varsa alabilirim kulak içi olursa iyi olabilir ama kulak üstü de düşünürüm.

Lütfen yeni konu açip etiketler misiniz?

Uyarı yemeyelim. :)

bu arada cep telefonu aksesuar kategorisinde.
 
Bilmediğin konulara yazmasan? Ben bile korkarak bir açığım var mıdır diye yazıyorum. Sen burada 0 bilgi ile "skala, diye düşünüyorum, sektör" gibi saçma sözcükler kullanıyorsun.


Madem biliyorsunuz neden konu açtınız? :D

Ben önerimi sunayım Q35 kullanmış biri olarak ses kalitesi oldukça iyi diyebilirim fiyatına göre. Jabra 85H'de gayet iyi bir model. Fakat 85H Anker Q35 kadar kesinlikle kalitesi yok.
Şans kulaklığı derken neyi kast ettiniz? Bu arada konuyu açma sebebim siparişi verdim ama belirttiğim gibi kararsız kalmam ve kulaklık hakkında fikir almak. :)
 
Şans kulaklığı derken neyi kast ettiniz? Bu arada konuyu açma sebebim siparişi verdim ama belirttiğim gibi kararsız kalmam ve kulaklık hakkında fikir almak. :)

Kalitesiz çıkabiliyor. Ve müşteri geri dönüşlerine bakacak olursak, sorunları mevcut.
 
Pek kaliteli değil. Tercih etmem.

@MaNsİoN35 Artık kendi profilime dahil yazı yazamıyorum. ne oldu anlamadım?
 

Geri
Yukarı