Ali kerimov
Hectopat
- Makaleler
- 1
Jabra Elite 3 Active alınır mı sizce? Bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Kaç yıl kullanacağı kulaklık![]()
Jabra Elite 3 Lila Kulak içi Bluetooth Kulaklıklar - Fiyatı, Yorumları
Jabra Elite 3 Lila Kulak içi Bluetooth Kulaklıklar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lila rengi 999 TL.
![]()
Jabra Elite 3 Lila Kulak içi Bluetooth Kulaklıklar - Fiyatı, Yorumları
Jabra Elite 3 Lila Kulak içi Bluetooth Kulaklıklar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lila rengi 999 TL.
görmeyecek ama kulağında olacakKaç yıl kullanacağı kulaklıksiyah istiyorsa siyah alsın 300 tl fazladan ama yapacak bir şey yok.
Takarken görüyorgörmeyecek ama kulağında olacak![]()
Direk bu kulaklığı soracağına bütçeni belirtip bu kulaklığı düşünüyorum bu bütçe de daha iyisini önerebilir misiniz dersen daha iyi bir etkileşimli konu olurdu.Evet görmüşdüm, ama bu active modeli degil yani ANC yok.
Direk bu kulaklığı soracağına bütçeni belirtip bu kulaklığı düşünüyorum bu bütçe de daha iyisini önerebilir misiniz dersen daha iyi bir etkileşimli konu olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.