Jabra Elite 4 alınır mı?

Şayet dip ses var ise iade edeceğim bir kulaklık 14 gün iade süresi var
Elite 8 Active de felaket dip ses var. Eğer bu sorun bu kulaklıkta yoksa bence çok iyi.
Demin arakdaşa başka bir konuda cevap vermiştim yine yazayım. benimkinde dip ses yoktu. bazen denk gelebiliyor. Fakat belki de elite 8 modeline özel bir sorundur. bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası

Demin arakdaşa başka bir konuda cevap vermiştim yine yazayım. benimkinde dip ses yoktu. bazen denk gelebiliyor. Fakat belki de elite 8 modeline özel bir sorundur. bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası
Denemek lazım şu yeni kargo yürürlülüğü sıkıntı olacak gibi de sanırım Türkiye içinde satılıyor jabra, dip ses olursa şahsen güzel olmaz o zaman belkide sadece oyun ve müzik odaklı bir kulak üstü kulaklık bakarım

Benim kullandiğım dört marka var hepsi meşhur mini kablolu sony sesini hiçbirisi vermedi,Sony gayet güzel fakat her model nasil düşünülür.

Benim kullandiğım dört marka var hepsi meşhur mini kablolu sony sesini hiçbirisi vermedi,Sony gayet güzel fakat her model nasil düşünülür.
Model önerin nedir. Zamanında Samsung'un kutusundan çıkan kablolu kulaklıklar vardı baya iyiydi.
kablolu kulaklık ile kablosuz kulaklığı kıyaslamak saçmalık tamamen farklı klasmanlar. hangi kablolu kulaklığı kullanırsan kullan zaten daha güzel gelecektir. Aynı şekilde tws sony al kabloluyu daha çok seveceksin

kablolu kulaklık ile kablosuz kulaklığı kıyaslamak saçmalık tamamen farklı klasmanlar. hangi kablolu kulaklığı kullanırsan kullan zaten daha güzel gelecektir. Aynı şekilde tws sony al kabloluyu daha çok seveceksin
Ya şu an sadece elimde olan seçenekleri değerlendirip güzel bir kulaklık almak istiyorum bahsettiğim gibi wraith sense iem alacağım onun yanında müzik dinlemek, günlük için demiştim yine de ögrensem sıkıntı olmaz herhalde de konu dışına çıkmasın çok

Ya şu an sadece elimde olan seçenekleri değerlendirip güzel bir kulaklık almak istiyorum bahsettiğim gibi wraith sense iem alacağım onun yanında müzik dinlemek, günlük için demiştim yine de ögrensem sıkıntı olmaz herhalde de konu dışına çıkmasın çok
wraithi bilgisayar için alacaksınız sanırım, daha önce duymadım ama kötü olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi elite 4 günlük işler için gayet tatmin eder. şahsen jbl sevmiyorum. insanlar bas görünce güzel kulaklık sanıyor. Tabii seviyorsan o ayrı ama netlik ve ses ayrımı gibi konular kaliteyi asıl belirleyen şeyler.
JBL bluetooth da güzel ses vermişti.
bahsetmeye çalıştığım kablolu kulaklık performans olarak her zaman daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı