İnceleme Jabra Elite 4 İle 1 Yıllık Deneyimim

Teşekkürler, içimdeki bütün merakları giderdiniz.

Benim kulaklığımda pazartesi günü geldi. Birkaç gündür kullanıyorum. Çok beğendim. Ama önceki kulaklığıma göre şarjı biraz daha erken bitiyor gibi geldi bana.

Benim kulaklığımda pazartesi günü geldi. Birkaç gündür kullanıyorum. Çok beğendim. Ama önceki kulaklığıma göre şarjı biraz daha erken bitiyor gibi geldi bana.
merhaba, ben de almayı düşünüyorum son durumunuz hakkında bilgi verir misiniz?

Ses kalitesi olarak çok beğendim. Öncesinde Anker R50i kullanıyordum ses olarak Jabra daha iyi ama batarya olarak Anker daha iyiydi.
teşekkür ederim. batarya konusunda kaç saat idare ediyor ortalama kulağınızdayken ve kutusundayken

Toplamda kutu ile birlikte yaklaşık 20-23 saat civarı veriyor ANC açık şekilde.
sağ olun. amazon üzerinde şu an 1300 lira bu fiyat bandında mantıklı geldi uzun süreli de araştırmadım orası ayrı

sağ olun. amazon üzerinde şu an 1300 lira bu fiyat bandında mantıklı geldi uzun süreli de araştırmadım orası ayrı
Bu ayın başında Gülümseten Kasım kampanyasında kırmızı etiketli olarak 1800 liraya almıştım. Umarım bu görseldeki bilgi doğrudur. Çünkü 500 lira benim için iyi bir miktar.

daha önceki mesajınızı görüp fiyatı o yüzden yazdım belki işinize yarar diye 500 lira göz ardı edilemeyecek kadar yüksek bir meblağ daha önce fiyat farklarının yansıtıldığı oldu bana. isterseniz müşteri hizmetleriyle görüşün ulaşması kolay mesaj üzerinden

Görüştüğümde kampanya dahilindeyse ve Prime üyesiyseniz iadeniz yapılır demişlerdi. İkisini de karşılıyorum bir sıkıntı çıkmazsa iade almam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…