İnceleme Jabra Elite 4 İle 1 Yıllık Deneyimim

Yaklaşık 2 yıl elite 3 maceram bitti satılır. Birkaç güne model 4 e veya 8 e geçiş yapacağım.
Elite 3 modelinde en ufak problem yaşamadım. Uzun kullanımda haliyle kutunun ve kulaklıkların batarya performansı düştü ama öyle aşırı derecede değil.

Arada temizlik yapıyordum ama Birkaç gün önce yaptığım temizlik son oldu. Sağ kulaklıktaki hoparlörlerini bozdum.
Bağlanıyor ama sesi yok. Yedek parça olarak değerlendireceğim duruma göre. Sol kulaklığı tek kullanıyorum. Zaten aynı anda çift olarak kullanmıyordum. Çekmeceye atıp ihtiyaç olduğunda kullanılır durumda artık.

Temizlerken dikkat edin Çünkü kulaklığın içindeki hoparlörün zarar görmemesi için önlem olarak koydukları filtre/süzgeç çok hassas hatta yapışık diyebilirim. Yani o filtrenin zarar görmesi demek kulaklığın zarar görmesi çalışmaması demek.

Jabra elite 3

Son düzenleme:
bende satın almayı düşünüyorum fakat fiyatlar bi hayli yükselmiş ayrıca stok durumu da yok . Bulabilirseniz bir satıcı buradan paylaşırsanız çok sevinirim iyi günler.

Doğru. 1.5 senedir elite 4 active kullanıyordum çok kaliteli sesi vardı ama sol tekinden cızırtı gelmeye başladı. Kullanırken hafif gevşediğinde kulağıma tam oturtmak için bastırdığımda ses 3 4 saniyeli kesintiye uğruyordu garantiye gönderdim ellerinde ürün olmadığı için para iadesi yaptılar. Buds fe aldım ama tabiki jabra kalitesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…