Jackson X Kelly için soft case önerisi

ahmet can balcı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, elimde yaklaşık 1 aydır bulunan Jackson Kelly KEX Laurel gitarıma hiçbir yerden soft case bulamıyorum. Alırken de strat tipi gitarlara göre soft caselerin zor bulanacağını biliyordum fakat bu kadarını beklemiyordum. Biliyorsunuz Kelly serisi ile aynı kasa tipine sahip Gibson Explorer için de Türkiye'de soft case bulunmuyor, bulunanların da tamamının stokları tükenmiş. Yurtdışından alıp 2 ay beklemek, veya 2. el ürün tercih etmek istemiyorum. En kötü ihtimalle orta fiyatlı hard case bakabilirim fakat son çare. Stok bilginizin olduğu Kelly model veya Explorer model soft case link rica edebilir miyim? Ayrıca, özel yaptırma olayı da fiyattan dolayı tercih etmeyeceğim bir konudur. Gitara bakmak isteyenler için aşağıya bırakıyorum.

Gitar

O gitar Case ile birlikte satılmıyor mu? Jackson un ana sitesinden modeli kontrol edin ve desteğe bir mesaj atın. Eğer model Distribitörlere Case ile gönderiliyor ve size bu verilmemişse satın aldığınız firma ile irtibata geçip durumu düzeltmelerini, aksi halde Company e şikayet edecceğinizi söyleyin. Sözleşmelerini fesih dahi ederler.

O gitar Case ile birlikte satılmıyor mu? Jackson un ana sitesinden modeli kontrol edin ve desteğe bir mesaj atın. Eğer model Distribitörlere Case ile gönderiliyor ve size bu verilmemişse satın aldığınız firma ile irtibata geçip durumu düzeltmelerini, aksi halde Company e şikayet edecceğinizi söyleyin. Sözleşmelerini fesih dahi ederler.
Bana kılıf ile gelmedi zuhalmüzik'ten satın aldım. Enteresan.

Böyle bir sitede stok var, fakat V kasa'lar için bile kılıf kendini zorluyor, benim Kelly içine sığar mı acaba?

Bana kılıf ile gelmedi zuhalmüzik'ten satın aldım. Enteresan.

Böyle bir sitede stok var, fakat V kasa'lar için bile kılıf kendini zorluyor, benim Kelly içine sığar mı acaba?

Kelly yazıyor . Evet işinize yarar.

Böyle bir gitarın case ile satılmaması, kılıf dahi verilmemesi çok enteresan. Zuhal Müziğin bir kabahati yokmuş, Thomann a baktım orada da durum aynı.

1684500148620.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı