Jacobs marka filtre kahve alınır mı?

Particle Cannon

Hectopat
Son düzenleme:
Sabahları kalktığımdaki halsizliğimi atıp gece geç saatlere kadar ayık kalmak için alacağım. Medium, classic, strong bunlardan hangisini önerirsiniz?
Diğer bulduğum ürün KOFFIEBOON 2 Kat Kafeın Kahve -250 gr - Sporcu Kahvesi - Uyandıran Leziz Kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol @cinar_yasarrr hocam siz ne dersiniz sporcu kahvesi için ?
Maalesef sporcu kahvesi hakkında bilgim yok. Ben genelde Migros'un filtre kahvesini tüketiyorum beğeniyorum da. Yanlız her gün tüketirseniz etkisini yitirir, haftada 2-3 defa tüketiniz.

Aksi taktirde vücut direnç gösteriyor kafeine. Bol bol sağlıklı karbonhidrat tüketiniz, asıl enerjiyi karbonhidrat verir.

Maalesef sporcu kahvesi hakkında bilgim yok. Ben genelde Migros'un filtre kahvesini tüketiyorum beğeniyorum da. Yanlız her gün tüketirseniz etkisini yitirir, haftada 2-3 defa tüketiniz.

Aksi taktirde vücut direnç gösteriyor kafeine. Bol bol sağlıklı karbonhidrat tüketiniz, asıl enerjiyi karbonhidrat verir.
Cevabınız için teşekkür ederim Migrosun ürününe de bakayım dediğiniz gibi yapacağım.
Uyku konusunda etkisi olsa yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı