Daha fazla
Bu sistem iyidir bence. 5000'e de monitör alırsın.
Kanka psu DeepCool o çok içime sinmedi.Bide bu işlemci için stok soğutucu yetmez gibi geldi.1500e Kule tipi ekledim,Kasayıda değiştirince monitöre para kalmıyor.En azından 165hz IPS bi monitör almam lazım.
ViewSonic VX2479-HD-PRO 23.8" 1ms 180hz Adaptive Sync HDR10 IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu buldum ancak tavsiyelere de açığım 165hz+ ve IPS olması benim için önemli daha çok Valorant,Cs oynuyorum çünkü.Monitör olarak ne düşünüyorsun ona göre bir bilgisayar önerelim.
DeepCool gayet iyi bir psu markası.Tesekkurler biraz daha bütçe arttırıp 4060lı bir sistem bakacağım.
Kanka psu DeepCool o çok içime sinmedi.Bide bu işlemci için stok soğutucu yetmez gibi geldi.1500e Kule tipi ekledim,Kasayıda değiştirince monitöre para kalmıyor.En azından 165hz IPS bi monitör almam lazım.
ViewSonic VX2479-HD-PRO 23.8" 1ms 180hz Adaptive Sync HDR10 IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu buldum ancak tavsiyelere de açığım 165hz+ ve IPS olması benim için önemli daha çok Valorant,Cs oynuyorum çünkü.
Parçalar baya hoşuma gitti.Şu şekilde opsiyonlasam mantıklı olur mu peki![]()
THE-VOK II / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK II / INTEL Core i3 13100F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu sistemi önerebilirim.
Parçalar bayağı hoşuma gitti. Şu şekilde opsiyonlasam mantıklı olur mu peki.
Hocam link atabilir misin ? Önerilere açığım.Bu fiyata DDR5 dizersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.