Jahrein-Titan alınır mı?

Hikayeleri oyunları 2k da oynicam ama valorant cs de çözünürlüğü düşürücem. BLADE-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem nasıl? Anakart gözümü korkutuyor ve gaming gen tr güvenilir mi?
Güzel sistem. Site güvenilir. Ümraniye de şubeleri mevcut. Arayıp şubeden de teslim alabilirsiniz isterseniz. Mağazadan al seçeneği olmasa da yine de sorabilirsiniz.

Güzel sistem ve güvenilir site. Kule tipi kaliteli bir soğutucu almanızı öneririm 5600'e. Stok soğutucusu yetmiyor.
Param buna tam yetiyor ekstra soğutucu felan alamıyorum. Böyle alsam bir sorun olurmu? Çok mu ısınır sistem

Güzel sistem. Site güvenilir. Ümraniye de şubeleri mevcut. Arayıp şubeden de teslim alabilirsiniz isterseniz. Mağazadan al seçeneği olmasa da yine de sorabilirsiniz.
İstanbul da yaşamıyorum mecbur kargoyla almam gerek

Herkes beni yanlış anlamış daha doğrusu anlatamamışım kendimi. 3060 Ti sistem öneren arkadaş ben değilim. Benim demek istediğim 3060 Ti kartının 2K oynattığıydı. Yoksa bu fiyata 3060 Ti almak çok büyük hata olur.

Kahkaha emojisi atan arkadaşlar için şu videoyu izlemelerini tavsiye ediyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bilmeden yorum yapıyorlar :D

Evet 3060 Tİ İ5 12400F oyunları 2K da 60+ oynatabiliyor fakat oynanan oyunların hepsi 2022 öncesi oyunlar,sadece DL2 2022 oyunu,onda da 2K performansı düşük.3060 Tİ 2K için 2021 son senesiydi, artık 2K için yetersiz.
Alacak kişi 2K da oynayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı