Çözüldü Jailbreak telefonu bozar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

603734

Decapat
Birkaç gün önce iPhone 6 aldım, Jailbreak yapmayı düşünüyorum ve internette biraz araştırma yaptım. Fakat aradığım soruya cevap bulamadım. Jailbreak telefonu bozarmı ya da kullanılamaz hale getirir mi? Bozulursa telefonu sıfırlayarak düzeltebilir miyiz?

Çözüm
İphone 6 da garantimi kaldı arkadaşlar ne garantisinden bahsediyorsunuz ? Hiç bir şey olmaz arkadaşım sadece bilmediğin şeylere bulaşma güvenilir tweak'ler yükle hiç bir şey olmaz ben yıllarca jailbreak kullandım sıfır iphone 7 plusa bile ilk alır almaz yüklemiştim sonra garantiye vermem gerekti gürgençlere telefonu güzelce sıfırlayıp jailbreak kaldırıp verdim bi hatadan dolayı yeni değişim cihazı bile vermişlerdi.

Telefon bozulsa bile sıfırlayarak Jailbreak'ı kaldıra biliyor muyuz peki?
Nasıl ve ne şekilde bozulduguna bağlı telefonunun yazılımsal ise düzeltilme şansı olur donanımsal ise ona bir şey yapamazsın.
Ne yaptığınızı biliyorsanız bozmaz ama garanti dışı bırakır.
Jailbreak kaldırıldığında garanti alıyor diye bir muhabbet dönüyordu burada. Genelde Apple Teknik Servis kontrol etmiyormuş. Edildiği de oluyormuş ama dediğim gibi, genelde edilmiyormuş. Garantiye vereceği zaman Jailbreak'i kaldırıp şansını deneyebilir bence.

İphone 6 da garantimi kaldı arkadaşlar ne garantisinden bahsediyorsunuz ? Hiç bir şey olmaz arkadaşım sadece bilmediğin şeylere bulaşma güvenilir tweak'ler yükle hiç bir şey olmaz ben yıllarca jailbreak kullandım sıfır iphone 7 plusa bile ilk alır almaz yüklemiştim sonra garantiye vermem gerekti gürgençlere telefonu güzelce sıfırlayıp jailbreak kaldırıp verdim bi hatadan dolayı yeni değişim cihazı bile vermişlerdi.

Telefon bozulsa bile sıfırlayarak Jailbreak'ı kaldıra biliyor muyuz peki?
Nasıl ve ne şekilde bozulduguna bağlı telefonunun yazılımsal ise düzeltilme şansı olur donanımsal ise ona bir şey yapamazsın.

Çözüm
Tamam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…