Bu kablo örgülü olduğu için uzun dayanacağını düşünüyorum.Ugreen Type-C 3.5mm Çevirici Aux Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar Çok kaliteli bir marka. Kendimde başka ürünlerini kullanıyorum.
Bu kablo örgülü olduğu için uzun dayanacağını düşünüyorum.Ugreen Type-C 3.5mm Çevirici Aux Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar Çok kaliteli bir marka. Kendimde başka ürünlerini kullanıyorum.
Merhaba, bilgisayarımdaki Type-C grişine kulaklığımı takmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir alet var mı?
Ugreen Type-C 3.5mm Çevirici Aux Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar Çok kaliteli bir marka. Kendimde başka ürünlerini kullanıyorum.
Bu kablo örgülü olduğu için uzun dayanacağını düşünüyorum.
Bu kablo örgülü olduğu için uzun dayanacağını düşünüyorum.
Type-C'den 3.5 Mm'ye dönüştürücüler var. İyisi olsun derseniz direkt Apple'ınkinin linki:
![]()
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü Satın Alın
USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü, standart 3,5 mm ses jaklarınızı USB-C aygıtlarınıza baÄlamanıza olanak veriyor. Kulaklık ve hoparlör için ideal bir seçim.www.apple.com
Naçizane tavsiyem 19 TL daha koyun Apple alın.Teşekkür ederim bunu almayı düşünüyorum
Başlıkla içerik çelişiyor.Arkadaş jak girişi Type-C dönüştürücü sormuş sizin attığınız tam tersi.
bilgisayarımdaki Type-C grişine kulaklığımı takmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir alet var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.