Çözüldü Jak girişi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa Karakoç

Hectopat
Bilgisayarımın ön tarafındaki 3.5mm jak girişleri bozuk arkadaşlar. Bende yeni bir kulaklık alacağım Corsair HS35 ve girişleri 3.5mm ön PC'min ön tarafındaki jak girişleri bozuk. Kulaklığın jak girişini arka tarafındaki 3.5mm jak giriş yerine takarsam mikrofon ve kulaklık çalışır mı?

Çözüm
Arka jak sorun çıkarmaz merak etme yine sorun çıkarsa yaz ama ön jakının neyi olduğunu hala anlamadım. İçine bir kağıt parçası kaçmış olabilir bir telefon ışığı yardımıyla içine baksaydın keşke. Ama arka jak sıkıntı çıkarmamalı eğer çıkarırsa bana yaz. Sorunun çözülürse sana en çok yardımı olan kişiyi ve cevabını 'En iyi cevap' olarak işaretlemeyi unutma. 😉
Ön taraftaki jakları da düzeltebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Realtek HD Audio Yöneticisini açıp Konnektör Ayarları kısmından Ön panel jak saptamasını engelleyin seçeneğini aktifleştirmek olacaktır.

Ön taraftaki jakları da düzeltebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Realtek HD Audio Yöneticisini açıp Konnektör Ayarları kısmından Ön panel jak saptamasını engelleyin seçeneğini aktifleştirmek olacaktır.
Baktım onun çözümüne bro. Fakat benimki donanımsal direk içindeki birşey kırılmış sanırsam yamuk duruyor jak kulaklık da tam olarak girmiyor içine.
Ua
Neden çalışmayacağını düşünüyorsunuz ki? Aynı girişler sonuçta.
Benim bi kulaklığım vardı da taktığımda orada çalışmadı mikrofonum bilgisayardan falan olduğunu düşündüm ama çözümünü bulamadım.

Arka jak sorun çıkarmaz merak etme yine sorun çıkarsa yaz ama ön jakının neyi olduğunu hala anlamadım. İçine bir kağıt parçası kaçmış olabilir bir telefon ışığı yardımıyla içine baksaydın keşke. Ama arka jak sıkıntı çıkarmamalı eğer çıkarırsa bana yaz. Sorunun çözülürse sana en çok yardımı olan kişiyi ve cevabını 'En iyi cevap' olarak işaretlemeyi unutma. 😉

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı