Logitech bakın Trust'da Vatanbilgisyar sayesinde kaliteli olgusuna büründü...
Primat??Güzel espri.
Primat?
Hahahahah sana şu an benim gibi bir adam vakit harcadığı için şükür namazı kılman lazım. Her türlü elimde ekran görüntüleri var. Mahkeme falan uğraşamam ama çok sevdiğin forumundan ban yiyeceksin maalesef.Beyni var aklı yok anlamında söylemiştim, ama ne olur nolmaz böyle bir mahlukat için ceza yemeye değmez.
Senin de mesaj silmekten başka vasfını yokmuş beaVarlık.
Boş zamanlarında mesaji mi değiştiriyorsun. Nedense buna benzettim seni.Maymun.
Neden alınmaz? Bunu açıklasana. Gereksiz tartışmışsınız yazacağına.@James Donkey Eşek James alınmaz çünkü o bütçede alabileceği çok daha iyi ve daha güvenilir markalar var. Belki çok düşük bütçesi olsa düşünülebilir de öyle bir durum yok. Bunun için gerçekten de tartıştınız mı? İlginç insanlar var gerçekten de.
Önermeyenler marka düşmanlığı yapmaları hariç elle tutulur bir sebep söylerlerse alma, ama hiçbir fikirleri yok çünkü ne bu kulaklığı kullandılar ne kullanan tanıdıkları var. Sadece JD diye kötü diyorlar dünyadan haberleri yok.
Alınmaz çünkü daha kaliteli markalar var. Anlamak zor mu? İstersen bir daha söyleyebilirim. Eşek James alınmaz çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalar ve modeller var.Neden alınmaz? Bunu açıklasana. Gereksiz tartışmışsınız yazacağına.
E tamam öner işte mesrla kulaklik 710 711 fiyatında öneri yap. Bazi ürünleri tam bir eşşek kabul ama forum olarak çok ezberden konuşuyorsunuz. Ben kulaklık kullandım memnunum ve öneri bekliyorum hadiAlınmaz çünkü daha kaliteli markalar var. Anlamak zor mu? İstersen bir daha söyleyebilirim. Eşek James alınmaz çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalar ve modeller var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.