James Donkey 008 indirim

Alınmaz çünkü daha kaliteli markalar var. Anlamak zor mu? İstersen bir daha söyleyebilirim. Eşek james alınmaz çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalar ve modeller var.

Daha kaliteli marka diye bir şey yok. O zaman JD 008 almak yerine Sony'nin 100TL olan kulaklığını alsın. Corsair'in jdden çok daha iyi bir marka olması HS35'i hiçbir zaman 008'den iyi yapmayacak.

Millete hater demeden önce kendin fanboyluğu bırak bence JD kalitesiz malzeme kullanan bir marka şu an Izoly'i savunan çocuklar gibisin.

Hangi kalitesiz malzeme? Hangi markanın 150TL olan ürünü kaliteli malzeme ile üretiliyor? Peynir ekmek gibi satan bir şey her türlü daha fazla sıkıntı sorun çıkaracak. RX580 gibi. 120TL'ye satılan 710 sıkıntı çıkarıyor diye tüm JD modellerini kötüleyemezsin "objektif düşünür".

Daha kaliteli marka diye bir şey yok. O zaman JD 008 almak yerine Sony'nin 100TL olan kulaklığını alsın. Corsair'in jdden çok daha iyi bir marka olması HS35'i hiçbir zaman 008'den iyi yapmayacak.

Hangi kalitesiz malzeme? Hangi markanın 150TL olan ürünü kaliteli malzeme ile üretiliyor? Peynir ekmek gibi satan bir şey her türlü daha fazla sıkıntı sorun çıkaracak. RX580 gibi. 120TL'ye satılan 710 sıkıntı çıkarıyor diye tüm JD modellerini kötüleyemezsin "objektif düşünür".

İşte o yüzden 150 TL'ye James Donkey önermiyoruz. Lütfen fanboyluk yapmayın.

Hahahaha eşek James dedim, Cem Yılmaz 'ın kayıp torunuyum, çok komiğim. Abi okulda bir espri yapıyorum 15 kız birden kaldırıyorum. Oğlum espri yaptım lan gülün(!) Neredeyse 2 senedir 712 kullanıyorum, memnunum. 2-3 kere yere düşürdüm hala ses kalitesinden ödün vermedi. Mikrofon sesi karşıya iyi iletiyor ama biraz boğuk gidiyor mikrofon kulaklığı olduğu için. Tek sorun RGB 'lerde var. Sol taraftaki RGB sağ taraftakinden biraz önde gidiyor. Fanboy değilim her türlü eleştiriye açığım.

Hala öneri gelmedi boş konuşma 2 yaşında oğlum var 710 u cekistirmedigi gun yok yerlerde gezer seviyor diye ama hayvan gibi çalışıyor hala o fiyata gaming 7.1 kulaklık alırsınız ancak böyle eşek o diyip konuşursunuz. Gerçekten AMD islemci ısınıyor alinmaz lafını Intel AMDyi ezer lafını Ryzen serilerinde söylemeye devam eden popilerden farksizsiniz aksini ispat etmek isterseniz öneri yapın o fiyat aralıklarında.

JD öneren arkadaşlar ne dediklerini bilmiyor. Nerede üretildiği belli olmayan kıytırık ürünlere para vermeyin. Bir arkadaş JD önerip HS35'in ses kalitesine kötü demiş, nasıl bir kafa anlamak güç.

Bu fiyatlarda alınabilecek kulaklıklar ;
  • Cloud Stinger
  • Cooler Master MH630
  • Corsair HS50
  • Corsair HS60(İndirim ile.)
Bunlar dışında tercih yapmanızı önermiyorum, unuttuğum güzel model varsa @enonertetanem ekleyebilir. Ama sakın gidip JD gibi rezil bir ürüne 550 TL vermeyin. Yine de benim önerim MH630.

JD öneren arkadaşlar ne dediklerini bilmiyor. Nerede üretildiği belli olmayan kıytırık ürünlere para vermeyin. Bir arkadaş JD önerip HS35'in ses kalitesine kötü demiş, nasıl bir kafa anlamak güç.

Bu fiyatlarda alınabilecek kulaklıklar ;
  • Cloud Stinger
  • Cooler Master MH630
  • Corsair HS50
  • Corsair HS60(İndirim ile.)
Bunlar dışında tercih yapmanızı önermiyorum, unuttuğum güzel model varsa @enonertetanem ekleyebilir. Ama sakın gidip JD gibi rezil bir ürüne 250 TL vermeyin. Yine de benim önerim MH630.
200TL vs 400TL utandım valla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı