James Donkey 120 GB SSD alınır mı?

Benimde hiç aklımda yoktu 960 evom vardı para biriktiriyordum bende dayanamadım 240 gb lık olanından aldım yarın gelir yazarım bende.

Açıkçası donanım arşivi'nin yaptığı incelemeleri samimi bulmuyorum. Buram buram sponsorluk kokuyor. İnsanlara ürünün iyi yanlarını anlatıyor sadece. Para karşılığı yapıldığını düşünüyorum o videoların. Para karşılığı olduğu için de gerçeği pek yansıttığını sanmıyorum.

Sonuçta şu an sadece iki kişi videosunu çekti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben izledim gayet açıklayıcı bir video olmuş.

Yukarıdada dediğim gibi benim SSD anca bana yetiyor. Bunuda Steam oyunlarını içine atmak için aldım. Giden 120TL olsun koymaz. Kötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, ileride ne olacağını bilmediğim için 120GB olan modeli aldım. Tabi ilk defa SSD alacak arkadaşlar üzerine 30-40TL daha koyup bilindik bir marka alabilirler.
ilk defa ssd alıyorum james donkey kendini fare ve klavye gibi ürünlerde kendini kanıtladı ve bende bu firmaya güvendim 240 GB SSD siparişini bugün 18.30 da verdim bakalım ne yaşayacağım

ilk defa ssd alıyorum james donkey kendini fare ve klavye gibi ürünlerde kendini kanıtladı ve bende bu firmaya güvendim 240 GB SSD siparişini bugün 18.30 da verdim bakalım ne yaşayacağım
Bence için rahat olsun, SSD güzel bir deneyim olur sana. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, zaten o SSDye 2 şey kuracaksın 1- sistem 2- steam öyle değil mi? Diskin ömrünü kısaltmamak adına en azından 1/3lik kısmını boş bırakmanı öneririm.

Test sonuçları bunlar. Normal bir SSD'den farkı yok. Uzun süre kullanımda ne olur bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    121,9 KB · Görüntüleme: 560
Hadi bakalım bende 240 GB olan modeli aldım incelemeleri sizinle paylaşırım. (Hayatında ilk defa SSD kullanacak*)
içerik.png

Hadi bakalım yolda, yarın iş yerinden gelince testleri sizinle paylaşırım yapmamı istediğiniz testler olursa söylersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam reklam alıp almadığını söylüyo ve diğer firmalarla karşılaştırıyor. İyi yanlarını söylerken kötü yanlarını da söylemiş oluyor.

Adam en düşük FPS görmek için en çok ayrıntılı yerlerde test ediyor başka kim yapıyor bunu :D Benim bildiğim adamlar neyse işte.
Siz hala tırnak içinde söylüyorum "DOSTLAR" uyutulmaya devam edin. Eminim ki incelemeler %100 objektif ve her ürünün iyi yanları kadar kötü yanlarından da bahsediyordur. En azından siz öyle düşünmeye devam edin yoksa çocuk işsiz kalacak. Klavye tokatlayan videolarıyla da başka platformda kimse iş vermez zaten arkadaşa.

Adam reklam alıp almadığını söylüyo ve diğer firmalarla karşılaştırıyor. İyi yanlarını söylerken kötü yanlarını da söylemiş oluyor.

Adam en düşük FPS görmek için en çok ayrıntılı yerlerde test ediyor başka kim yapıyor bunu :D Benim bildiğim adamlar neyse işte.
Allah razı olsun ondan, zaten bu işi para için yapmadığı belli, son derece mütevazidir kendisi onun için 1.5 senede 3 sistem değiştirdi ve 1000 liralık klavye kullanıyor. :uyan:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı