James Donkey 144Hz 1ms FreeSync G-Sync açınca titreme problemi

Marquinhos

Hectopat
Merhabalar. Elimde James Donkey 144Hz 1ms FreeSync bir monitörü var. Elimde NVIDIA ekran kartı olduğu için G-Sync açmam gerekiyor. Fakat G-Sync kapalıyken hiçbir problemi olmayan monitör G-Sync açınca parlaklık sapıtıyor sanki parlaklık azalıp artıyormuş gibi oluyor yani bir nevi ışık patlıyor gibi oluyor. Ve bu beni çok rahatsız etti çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

FreeSync'li monitörde G-Sync açarken G-Sync'in her monitörde iyi çalışmama ihtimali var ve sizin monitörünüz onlardan birisi.

Bu tarz problemler görülebiliyor verimli çalışmayan monitörlerde.

Monitörünüz G-Sync'i verimli bir şekilde kullanamnıza izin vermiyor maalesef. V-Sync ile idare edin ve NVIDIA'dan yeni güncelleme bekleyin.

FreeSync'li monitörde G-Sync açarken G-Sync'in her monitörde iyi çalışmama ihtimali var ve sizin monitörünüz onlardan birisi.

Bu tarz problemler görülebiliyor verimli çalışmayan monitörlerde.

Monitörünüz G-Sync'i verimli bir şekilde kullanamnıza izin vermiyor maalesef. V-Sync ile idare edin ve NVIDIA'dan yeni güncelleme bekleyin.
merhaba yabancı forumlarda gördüğümde cru ile v range değiştirmek düzeltiyormuş diyorlar denemeli miyim monitöre zarar gelir mi?

O monitörde 144Hz aldığını düşünmüyorum. Alıyorsan G-sync 'yi boş ver 144Hz 'e yat kalk şükret. Sorunlu bir monitör.

Jd olduğu için kronik sorunları da olabilir. sikayetvar.com'dan bakabilirsiniz.
bende 24 inç modeli var arkadaşımda 27 inç modeli var ve sorunsuz açabiliyor g sync fakat ben açınca parlaklık sapıtıyor parlaklık dışında g sync düzgün çalışıyor
O monitörde 144Hz aldığını düşünmüyorum. Alıyorsan G-sync 'yi boş ver 144Hz 'e yat kalk şükret. Sorunlu bir monitör.
daha önce farklı bir 144 hz kullanmıştım fakat o zaman ki ekonomik durumumdan dolayı satmak zorunda kaldım 144 hz aldığımı biliyorum 144 hissini biliyorum yani :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı