James Donkey 1TB M.2 SSD İncelemesi

Hortlatiyorum.😂
Bende yeni aldım 500GB olanından. Fiyatlar çok artmış ya :(.
550 TL verdim ince hesaptan indirim diye bizi kandırmışlar.:) normal fiyatı 580 mis çok bir indirim yakalayamadım.
Sizce iade edip SSD mi alsam çok hız farkı yok sanırım aralarında.

İndirimden 1 TB olanı almıştım aralık başında. Hatta bu konuya da yazmışım. Markayı bilerek aldım, 3 sene garanti vermiş. Bu kadar çabuk bozulacağını hiç tahmin etmemiştim. Dün çalışıyordu. Bugün makineyi açtım M2 görünmüyor. Taktım çıkarttım yuvaya. Hazır açmışken bilgisayara temizlik filan da yaptım. Fakat bios dahil, hiç bir yerde görülmüyor. Tavsiyeniz var mı? Ya da garanti işlemlerine başlayacağım mecburen. En son diğer M2 yuvasına takayım, orada görmezse yazarım buraya. Bu markayı tercih edecekler dikkat ediniz...
Diğer M2 yuvasına da taktım, fakat çalışmadı. İmzada sistemim var. O sürücüde arşiv tutmuyordum fakat, geçen ay telefonuma format atmıştım. Fotoğrafları arşive çekene kadar masa üstünde beklettim. İşi uzattığım için şimdilik sadece onlar mındar oldu gibi, eğer durum düzelmezse. SSD ile çalışırken normal hdd ile arşiv yapmayı unutmayın. Hiç ummadığınız anda yarı yolda kalabilirsiniz. Bir de böyle markalara dikkat etmek lazım. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor görüldüğü üzere. Gerçi bilerek aldım ben, garanti süresine güvendim bir de. İlerleyen yıllarda daha iyi marka alırım demiştim. Çok çabuk bozuldu.
Normal hdd içindeki veriler bir şekilde kurtarılıyor, fakat ssd üzerinde arşiv tutmamak lazım. Genelde geri dönüşü çok zor ve daha maliyetli oluyor. Oyun save leri de gitti bu arada.

Son düzenleme:
herkese merhaba. james donkey 1tb nvme ssd almayı düşünüyorum. uzun kullanım sonucu bir sıkıntı yaşayan var mı ? sıcaklıklarda çok artma oluyormu. uzun kullanım tecrübelerinizi aktarır mısınız teşekkürler

herkese merhaba. james donkey 1tb nvme ssd almayı düşünüyorum. uzun kullanım sonucu bir sıkıntı yaşayan var mı ? sıcaklıklarda çok artma oluyormu. uzun kullanım tecrübelerinizi aktarır mısınız teşekkürler
Üstteki mesajımı okudunuz mu? İnceye gönderdim. İki gün sonra aradım, servise aldılar mı diye. 1 hafta sonra arayın dediler. Bence bilindik markalardan şaşmamak lazım. Garanti 3 yıl diye girdim, bir de fiyattan tabi. 8 senelik 250G ocz ssd ile idare ediyorum şimdilik. Anladın sen onu?
James Donkey yine sorun vermeye başladı. Ayda bir formatlık kıvama geliyor. Garantiden yeni vermişlerdi. İlk geldiği zamanlarda yine sorun vermişti. Görmemezlik filan sorunları vermişti. Fakat hard formatla filan düzelir gibi olmuştu. Şu an ayda bir formatlama durumu var. Yeniden garantiye gönderiyorum. Marka değişikliği isteyeceğim kabul ederler üstüne ekleyip. Ben böyle rezil bir şey görmedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı