James Donkey 24" ve 27" 144 Hz Monitörleri

hangisini aldın ben de alacaktım da bu tn panel olayı var onu kötü diyorlar.
PUBG gibi hızlı tepki gerektiren FPS oyunları oynuyorsanız IPS paneller bekleneni veremiyor. bu sebeple TN panel kullanılıyor.
Sürekli TN paneli gömme durumu var insanlarda ama gaming monitörlere bakın çok pahalı olanlar hariç büyük bir çoğunluğu TN paneldir.
bende şuan Viewsonic in 24" Tn panel monitörü var memnunum.
her denilene bakmayın çok güzel inceleme videoları var izleyin öyle karar verin.

ben 27" olanını aldım.
monitör incelemesi

PUBG gibi hızlı tepki gerektiren FPS oyunları oynuyorsanız IPS paneller bekleneni veremiyor. bu sebeple TN panel kullanılıyor.
Sürekli TN paneli gömme durumu var insanlarda ama gaming monitörlere bakın çok pahalı olanlar hariç büyük bir çoğunluğu TN paneldir.
bende şuan Viewsonic in 24" Tn panel monitörü var memnunum.
her denilene bakmayın çok güzel inceleme videoları var izleyin öyle karar verin.

ben 27" olanını aldım.
monitör incelemesi
Eski teknoloji diye yorum yapılmış genelde ips almak varken neden tn ye para verilsin gibi yorumlar yapılmış benim de kullandığım monitör samsung samsung syncmaster 2233 vga monitör ekran kartım evga gtx970 hdmi çıkışı var aslında monitörde sorun yok ama hdmi çıkışı olduğu için bundan faydalanmak istedim. Sen hangisini aldın özellikleri aynı galiba 27 yle 23 ün.

27 ve 24 ün özellikleri aynı ancak bu monitörü gördüm Msi Monitör Curved , msi olması ve curved ekran olmasıyla öne geçiyor. Sizce hangisini almalıyım ?
-James Donkey
-Msi Curved Monitör
Hocam James Donkey eğer çok ucuzsa alınır. Aynı fiyatlara daha kaliteli bir ürün varsa neden almayasınız ki? Ben de James Donkey düşünüyordum 27 inç olanı alacaktım fakat MSI 1200'e düşünce direkt MSI aldım.

27 ve 24 ün özellikleri aynı ancak bu monitörü gördüm Msi Monitör Curved , msi olması ve curved ekran olmasıyla öne geçiyor. Sizce hangisini almalıyım ?
-James Donkey
-Msi Curved Monitör
MSI da 24 fiyatına JD 27" alınabiliyor.
boyut önemli değilse ki ben de 24 var şuan küçük geliyor gözüme ve 27 ye geçmek istiyordum, kalite garantisi ve bilinirlik anlamında MSI önde gelir.
Ama JD deki bazı ergonomi özellikleri de MSI da yok.
Hem VA panel, renkleri TN den daha iyidir.

Fakat benim gibi büyük ekran istiyorsanız MSI-JD arasındaki fiyat farkı artıyor.
karar sizin.

Hocam James Donkey eğer çok ucuzsa alınır. Aynı fiyatlara daha kaliteli bir ürün varsa neden almayasınız ki? Ben de James Donkey düşünüyordum 27 inç olanı alacaktım fakat MSI 1200'e düşünce direkt MSI aldım.
Hayırlı olsun
Eski teknoloji diye yorum yapılmış genelde ips almak varken neden tn ye para verilsin gibi yorumlar yapılmış benim de kullandığım monitör samsung samsung syncmaster 2233 vga monitör ekran kartım evga gtx970 hdmi çıkışı var aslında monitörde sorun yok ama hdmi çıkışı olduğu için bundan faydalanmak istedim. Sen hangisini aldın özellikleri aynı galiba 27 yle 23 ün.
Şuan 24" kullanıyorum zaten. 27 olanını aldım.

Son düzenleme:
MSI da 24 fiyatına JD 27" alınabiliyor.
boyut önemli değilse ki ben de 24 var şuan küçük geliyor gözüme ve 27 ye geçmek istiyordum, kalite garantisi ve bilinirlik anlamında MSI önde gelir.
Ama JD deki bazı ergonomi özellikleri de MSI da yok.
Hem VA panel, renkleri TN den daha iyidir.

Fakat benim gibi büyük ekran istiyorsanız MSI-JD arasındaki fiyat farkı artıyor.
karar sizin.

Hayırlı olsun

Şuan 24" kullanıyorum zaten. 27 olanını aldım.
Ben zaten 24 inç kullanıyordum fazlasıyla yeterliydi benim için. Bunu da bu fiyata bulunca aldım direkt. JD'yi ben de beğenmiştim ama gerek duymadım. 200 TL için MSI'dan vazgeçemedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı