James Donkey 240 GB sağlığı 5 günde %91'e düştü

Merhaba, aktif Windows kurduğum James Donkey SSD'de 5 günde yüzde 9 sağlık düşüşü oldu. Bu düşüşü durdurmanın bir yolu var mıdır veya garanti hangi şartlarda kabul eder?:( Alırken SSD'nin sorunlu olduğunu biliyordum hatta 200 TL'ye almıştım ancak böyle hızlı düşeceğini tahmin edemedim. Bunun da konusunu açacağım ancak günde neredeyse 5 defa siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor bunun ile de alakası olabilir mi acaba?

1659643540373.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aktif Windows kurduğum James Donkey SSD'de 5 günde yüzde 9 sağlık düşüşü oldu. Bu düşüşü durdurmanın bir yolu var mıdır veya garanti hangi şartlarda kabul eder?:( alırken SSD'nin sorunlu olduğunu biliyordum hatta 200 TL'ye almıştım ancak böyle hızlı düşeceğini tahmin edemedim. Bunun da konusunu açacağım ancak günde neredeyse 5 defa siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor bunun ile de alakası olabilir mi acaba?

Eki Görüntüle 1474730

Garanti kapsamına gireceğini zannetmem.

Merhaba, aktif Windows kurduğum James Donkey SSD'de 5 günde yüzde 9 sağlık düşüşü oldu. Bu düşüşü durdurmanın bir yolu var mıdır veya garanti hangi şartlarda kabul eder?:( Alırken SSD'nin sorunlu olduğunu biliyordum hatta 200 TL'ye almıştım ancak böyle hızlı düşeceğini tahmin edemedim. Bunun da konusunu açacağım ancak günde neredeyse 5 defa siyah ekran verip bilgisayar kapanıyor bunun ile de alakası olabilir mi acaba?

Eki Görüntüle 1474730

Bir de ben bu uygulamaya pek güvenmiyorum. Bilerek test ettiğim ve bozuk olduğunu bildiğim HDD'ye sapasağlam dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı