James Donkey 27 144 HZ 1MS monitör alınır mı?

Bende tam bilmiyorum ama senin adına sorayım. Beyler abiler buna ne dersiniz. onaylarsanız ben de laptopuma alacağım nasip olursa

Sistemin çok güzel,bence G Sync monitör tercihi senin için çok çok iyi olacaktır. Bu ürüne bakabilirsin ; ePttAVM - 24 ASUS PG248Q Gaming, LED, G-Sync 1920x1080 1ms, 180hz 3YIL DisplayPort, HDMI VESA, EyeCare, Yükseklik ayarlanabilir,Pivot (OUTLET)
Kanka bu bütçe beni çok aşıyor ya, en fazla 1350tl ye çıkabilirim. Ancak gerçekten de güzel monitörmüş.
Şu kısmı okudunuz mu?

"TEŞHİR ÜRÜNÜDÜR

Ekranda 2 adet pixel boyutunda çizik vardır

Ayak Kısmının altında kalan kısımda kapak yoktur ayağın tam altında kaldığı için önemsizdir

Ayak ve Monitör bağlantı noktasında 4 adet vido olması gerekirken 2 adet vida olup önemsizdir 2 adet vida yeterlidir.

NOT: ÜRÜN TARAFIMIZDAN AÇILIP KONTROL EDİLMİŞ OLUP KULLANIMA ENGEL TEŞKİL EDECEK HERHANGİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

İncele ;

@BeK00 arkadaşımız bu ürünü satın aldı. Bugün, yarın incelemesini yapacak. Takip ederseniz olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben üründen o kadar korkulmaması taraftarıyım. Beğenmezseniz zaten 14 gün içerisinde iade hakkınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı