James Donkey 480GB SSD alınır mı?

Shrsk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın şu anki SSD'si Adata 240GB Ultimate. Bu depolama alanı yetmediğinden dolayı 480GB'lik SSD almaya karar verdim ve piyasadaki en uygun SSD James Donkey 480 GB JD480 2.5" SATA 3.0 SSD. Sizce alınır mı? Bu konuları çok bilmiyorum o yüzden soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben JD'nin M.2 SSD'lerini kullanıyorum hem 256 GB hem de 512 GB var elimde. Şu ana kadar sorun çıkarmadılar ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sürücüleri dandik. Gereksiz ısınıyorlar bazen. Ne zaman bozulucakları belli değil. Herhangi bir programdan bakarsan sağlıkları hep %100. ama ilk günkü gibi hızlı değiller.

Alınmaz.
Bütçeyi belirtin.
Piyasayı çok bilmiyorum hocam uygun iyi bir 480gblik ssd önerirmisiniz siz?

hocam verdiğiniz link Patriot ssd alınır mı peki?

Sağolun hocam

Piyasayı çok bilmiyorum hocam uygun iyi bir 480GB'lik SSD önerir misiniz siz?

Bunlar yeterlidir.

Piyasayı çok bilmiyorum hocam uygun iyi bir 480gblik ssd önerirmisiniz siz?

hocam verdiğiniz link Patriot ssd alınır mı peki?
Alınır, daha farklı ssdler tabiki var fakat ben ucuz diye James donkeye baktığınız için uygun fiyatlı ssd attım bütçeniz 1000 tlyi görüyorsa daha iyi seçeneklere geçebilirsiniz.

Alınır, daha farklı ssdler tabiki var fakat ben ucuz diye James donkeye baktığınız için uygun fiyatlı ssd attım bütçeniz 1000 tlyi görüyorsa daha iyi seçeneklere geçebilirsiniz.
Hocam bir arkadaş atmış 1000tl ye Samsung 500gb ssd ama 1000tlye zorlayabilceğimi düşünmüyorum. Maalesef beklemek gerekiyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…