James Donkey 610 mekanik klavye alınır mı?

itsemin53

Hectopat
James Donkey 610 bu devirde alınır mı? 250'ye buldum, ışıkları modları çok hoşuma gitti. Sizce alınır mı?

"Parmaklarınız, bir eşeğe emanet edilecek kadar değersiz değildir."
Bütçe belirtirseniz başka bir klavye önerisi yapabiliriz

Ne bu James Donkey olayı mousedan kulaklıgına hepsini kullandım. Cok da memnunum kalitesi garantisi kullanımı hepsi güzeldi. 250 bütcem var daha iyi ısıklandırmalı mekanik Blue Switch klavye ne alınır?
max 250

Ne bu James Donkey olayı mousedan kulaklıgına hepsini kullandım. Cok da memnunum kalitesi garantisi kullanımı hepsi güzeldi. 250 bütcem var daha iyi ısıklandırmalı mekanik Blue Switch klavye ne alınır?
Katılıyorum gayet iyi bence alınır.

Hocam ona bakılırsa ben de klavye olarak şu an Rampage kullanıyorum. Alalı 2-3 ay oldu. Şu anlık tek sıkıntısı 1 tuş ikide bir fırlıyor. Uzun kullanım daha önemli aslında.

Beyniniz bir bilgisizi dinleyecek kadar saf değildir diyorum bende. James Donkey'in klavyeleri gayet iyidir tavsiye ederim.

Afedersiniz? Bana bilgisiz mi dediniz? Herkesin fikrine saygı duymanız gerektiğini, başkasına fikri yüzünden hakaret edilemeyeceğini bilmeyecek kadar bilgisiz birisiniz. Fevri hareketlerinizin kimseye faydası yok.

250TL var mouse kulaklık James Donkey, hem set dizmis olurum alınmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…