Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ne bu James Donkey olayı mousedan kulaklıgına hepsini kullandım. Cok da memnunum kalitesi garantisi kullanımı hepsi güzeldi. 250 bütcem var daha iyi ısıklandırmalı mekanik Blue Switch klavye ne alınır?
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ne bu James Donkey olayı mousedan kulaklıgına hepsini kullandım. Cok da memnunum kalitesi garantisi kullanımı hepsi güzeldi. 250 bütcem var daha iyi ısıklandırmalı mekanik Blue Switch klavye ne alınır?
Hocam ona bakılırsa ben de klavye olarak şu an Rampage kullanıyorum. Alalı 2-3 ay oldu. Şu anlık tek sıkıntısı 1 tuş ikide bir fırlıyor. Uzun kullanım daha önemli aslında.
Afedersiniz? Bana bilgisiz mi dediniz? Herkesin fikrine saygı duymanız gerektiğini, başkasına fikri yüzünden hakaret edilemeyeceğini bilmeyecek kadar bilgisiz birisiniz. Fevri hareketlerinizin kimseye faydası yok.