James Donkey 610 mekanik klavye alınır mı?

James Donkey'in klavyeleri gayet iyidir tavsiye ederim.

Bu arkadaş bir klavye önerisinde bir klavye alınır mı diye sormuş evet demiş ama diğerleri hayır demiş ve bu arkadaş bilgisiz beyinsiz gibi bir takım laflarda bulunmuş bu hem hakarete hem insanların fikirlerine saygı duymamış gerekirse banlanmasını istiyorum gerekirse kötü bir klavyeye mükemmel desin bu sorun değil ama aksini iddia eden birine bunu söylemesi ve bunu gizlemek için düzenlemesi banlanmak için yeterli bence duyarlı bir insan olun ve raporlayın gerekirse kötü bir klavyeye iyi desin veya tam tersi gerçekten hiç sorun değil ama bu söyledikleri doğru değil

Bu arkadaş bir klavye önerisinde bir klavye alınır mı diye sormuş evet demiş ama diğerleri hayır demiş ve bu arkadaş bilgisiz beyinsiz gibi bir takım laflarda bulunmuş bu hem hakarete hem insanların fikirlerine saygı duymamış gerekirse banlanmasını istiyorum gerekirse kötü bir klavyeye mükemmel desin bu sorun değil ama aksini iddia eden birine bunu söylemesi ve bunu gizlemek için düzenlemesi banlanmak için yeterli bence duyarlı bir insan olun ve raporlayın gerekirse kötü bir klavyeye iyi desin veya tam tersi gerçekten hiç sorun değil ama bu söyledikleri doğru değil.

Hocam kaç defa raporladım bir bilseniz :D.

Bu arda anladığım kadarıyla cümlesini düzenlemiş ondan bir hakaret görmemeniz normal bilgisiz demiş arkadaşa bu arada

Bir de r yapmaları yok mu 😂 😂.Mesajını düzenlemiş. Be kardeşim madem bilgisiz gibi laflar söyleyip büyük konuşuyorsun? Sonradan niye r yapıyorsun?

Technopat üzerinde bir sistem var bir kullanıcı raporlanırsa mesajı düzenleme butonu yok oluyor. Yani ban yemiş bir defa belli :D.

James Donkey , Hadron , Rampage , Frisby , Everest , Gamepower , Gametech , Izoly , Turbox , Genius , Gamemax vs. uzak durulması gereken markaların başında gelir.

@Tufan Akmeşe burada kimseye abilik veya mafyalık yapamazsınız. Gereksiz mesaj. İyi günler.

@aydos_33 Allah'ına kurban.

Kim r yapmış gelip burada hasamet yapma moderatör sildi. "bilgisiz" lafımında hala arkasındayım ban sebebiyse buyurun banlayın.

Eray çok mu komik geldi aslan lafım?

Size sizin gibi karşılık vermeyeceğim. Moderatör arkadaş o sözcük sebebiyle yorumu silmiş.Hala devam ediyorsunuz :D

Kim r yapmış gelip burada hasamet yapma moderatör sildi. "bilgisiz" lafımında hala arkasındayım ban sebebiyse buyurun banlayın.

Eray çok mu komik geldi aslan lafım?

Aslan'lı konuşunca bana da komik geldi.

James Donkey , Hadron , Rampage , Frisby , Everest , Gamepower , Gametech , Izoly , Turbox , Genius , Gamemax vs. uzak durulması gereken markaların başında gelir.

@Tufan Akmeşe burada kimseye abilik veya mafyalık yapamazsınız. Gereksiz mesaj. İyi günler.
Abilik mafyalik yaptigim yorumu alıntılar misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı