- Makaleler
- 63
Üzüldüm. Hocam demediginiz için.![]()
Hiçbir şey demeyeceğim size ıslah olmazsınız maalesef
Üzüldüm. Hocam demediginiz için.![]()
James Donkey'in klavyeleri gayet iyidir tavsiye ederim.
Bu arkadaş bir klavye önerisinde bir klavye alınır mı diye sormuş evet demiş ama diğerleri hayır demiş ve bu arkadaş bilgisiz beyinsiz gibi bir takım laflarda bulunmuş bu hem hakarete hem insanların fikirlerine saygı duymamış gerekirse banlanmasını istiyorum gerekirse kötü bir klavyeye mükemmel desin bu sorun değil ama aksini iddia eden birine bunu söylemesi ve bunu gizlemek için düzenlemesi banlanmak için yeterli bence duyarlı bir insan olun ve raporlayın gerekirse kötü bir klavyeye iyi desin veya tam tersi gerçekten hiç sorun değil ama bu söyledikleri doğru değil.
Hocam kaç defa raporladım bir bilseniz.
Bir de r yapmaları yok mu![]()
.Mesajını düzenlemiş. Be kardeşim madem bilgisiz gibi laflar söyleyip büyük konuşuyorsun? Sonradan niye r yapıyorsun?
Kim r yapmış gelip burada hasamet yapma moderatör sildi. "bilgisiz" lafımında hala arkasındayım ban sebebiyse buyurun banlayın.
Eray çok mu komik geldi aslan lafım?
Kim r yapmış gelip burada hasamet yapma moderatör sildi. "bilgisiz" lafımında hala arkasındayım ban sebebiyse buyurun banlayın.
Eray çok mu komik geldi aslan lafım?
Abilik mafyalik yaptigim yorumu alıntılar misin?James Donkey , Hadron , Rampage , Frisby , Everest , Gamepower , Gametech , Izoly , Turbox , Genius , Gamemax vs. uzak durulması gereken markaların başında gelir.
@Tufan Akmeşe burada kimseye abilik veya mafyalık yapamazsınız. Gereksiz mesaj. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.