aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Ocak 2021 #31 sacmaguzel dedi: James Donkey, Hadron, Rampage, Frisby, Everest, Gamepower, Gametech, Izoly, Turbox, Genius, Gamemax vs. uzak durulması gereken markaların başında gelir. @Tufan Akmeşe burada kimseye abilik veya mafyalık yapamazsınız. Gereksiz mesaj. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi forumda racon kesenini de ilk kez görüyorum. Şaşırtmıyorlar
sacmaguzel dedi: James Donkey, Hadron, Rampage, Frisby, Everest, Gamepower, Gametech, Izoly, Turbox, Genius, Gamemax vs. uzak durulması gereken markaların başında gelir. @Tufan Akmeşe burada kimseye abilik veya mafyalık yapamazsınız. Gereksiz mesaj. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi forumda racon kesenini de ilk kez görüyorum. Şaşırtmıyorlar
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Ocak 2021 #32 Tufan Akmeşe dedi: Abilik mafyalik yaptığım yorumu alıntılar misin? Genişletmek için tıkla... Siz merak etmeyin burada gözükmeyebilir ama Adminler'in dünkü tarihe ait arşivin'de vardır. Yarın sizi burada göremeyebiliriz ne acı değil mi .
Tufan Akmeşe dedi: Abilik mafyalik yaptığım yorumu alıntılar misin? Genişletmek için tıkla... Siz merak etmeyin burada gözükmeyebilir ama Adminler'in dünkü tarihe ait arşivin'de vardır. Yarın sizi burada göremeyebiliriz ne acı değil mi .
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Ocak 2021 #33 Tufan Akmeşe dedi: Abilik mafyalik yaptigim yorumu alıntılar misin? Genişletmek için tıkla... Aslanım filan komik oluyor yapmayın. @Eray Türkay
Tufan Akmeşe dedi: Abilik mafyalik yaptigim yorumu alıntılar misin? Genişletmek için tıkla... Aslanım filan komik oluyor yapmayın. @Eray Türkay
Berat10 Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #34 James Donkey klavyelerin çoğu "s" tuşu takılıyor diye biliyorum.