Siyah kasa, kahverengi switch oluyor. Black/Red'de yine ayni sekilde siyah kasa, kirmizi switch gonderiyorlar. Ben olsaydim almazdim cunku Outemu switchlerin hissiyati iyi degil ve kalitesi de zaten gozler onunde.Benim ise merak ettiğim şey Black/Brown Switch ibaresi nedir? Satıcı bu ikisi arasından birisini rastgelemi gönderiyor? Yoksa 2 farklı Switch yapısına mı sahip oluyor?
Yurtdisindan alabilirim diyorsaniz RK61 veya GK61'e bakin.Haklı olabilirsiniz fakat Cherry MX Switch klavyelerin fiyatlarından söz etmek istemiyorum.
Sizin bu kadar uygun fiyatlı bir Red veya brown Switch klavye öneriniz var mı?
Yurtdisindan alabilirim diyorsaniz RK61 veya GK61'e bakin.
Geek GK61 almistim yazin Banggood'dan. Gumrukte hic sorun cikartmadi ve 1 ayda geldi. Forumda uye olan Sodyum ile 3-4 saat ara ile siparis etmistik ayni klavyeyi. Sodyum Turkey Direct Mail ile almisti vergileri odemis bir sekilde, 1 haftadan daha kisa surede ulasmisti onun eline. Ben normal kargoyu sectigim icin 1 ay kadar surdu gelmesi.61 tuş yerine 87 tuş klavyeleri daha çok istiyorum ve bu markalar mevcut bunları araştırmıştım fakat Banggood gibi yerler ne kadar güvenilir? Ve gümrükte sıkıntı çıkmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.